Halloj

2008-12-23 @ 19:34:34 Filed in: Guadeloupe
Kommentarer: 2

Kommer att lägga upp försenade inlägg lite då och då, eftersom bloggen inte alltid fungerar och att uppkopplingen är så otroligt seg. Så detta blir ett sådant.


Klockan är 23.09 vilket innebär att den i Sverige är 04:09. Jag sitter uppe och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Åbäket har varit sönder så det är första gången jag tvättar idag. Dessutom råkade jag välja ett tvättprogram som tog onödigt lång tid. Smällar man får ta. Har nyss kollat på Boston Tea Party och nu några minuter senare tagit ut tvätten. Ska aldrig tvätta rosarött med blåsvart igen, handduken blev totalt missfärgad. Någon sa att det inte spelar någon roll. Hah där fick jag, amatör.


Denna veckan har troligen varit den skönaste veckan hittills och troligen kommer inga kommande veckor att bli denna lik. Jag har varit OFF en dag och standby två dagar + en till ledig dag.


So what has happent... Lucia igår firades tyvärr inte med något särskilt. Jag jobbade kväll och senare drack vi drinkar i beachbaren och sen vidare med lite partaj på en altan. Idag har jag bara slappat, legat på stranden och fått färg och badat i väldans höga vågor.


Vi har fått våra scheman idag för resten av säsongen. Jag ska bara jobba kväll. Det känns skönt, jag är ingen morgonmänniska. Och nu känner jag att jag ska sluta skriva och gå och lägga mig!


Hur mår ni där hemma? Kontakta mig gärna via "kommentar", det är alltid kul att höra från er!


Kaufé, Isabelle


Ny tillfällig blogg

2008-12-23 @ 19:15:30 Filed in: Guadeloupe
Kommentarer: 0

Hej.

Devote.se har det varit fel på hur länge som helst så nu har jag denna som tillfällig tills vidare. Lägger upp massa inlägg som skrivits sen sist. Enjoy och puss på er. Imorgon är det julafton!


Välkommen till min nya blogg!

2008-12-21 @ 19:08:16 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0


RSS 2.0