Världens bästa dag

2009-02-12 @ 07:27:46 Filed in: Guadeloupe
Kommentarer: 1
Hej! Nu är mamma och syster här och mycket har hänt sedan sist. Både saker jag kan skriva här och inte. Har varit ledig tre dagar med dom hittills och idag började jag klockan sex. Så det känns skönt att ha kunnat spenderat så pass mycket tid med dom ändå. Ska försöka byta så jag får ytterliggare en dag ledigt innan de åker. Det kändes jätteskumt att se de första kvällen i restaurangen. Det kändes alldeles overkligt. Mamma brast ut i tårar och det var bara reunion till 100 %. Det tog ett tag att fatta att de verkligen var här och vi hade massor att prata om den natten efter jobbet.

Nästa dag visade jag dom Pärlan och tog det bara lugnt. Dagen efter var vi på utflykt Reserve Cousteau, Guadeloupes bästa snorkling och dykning. Snorklade och såg fina fiskar och en sköldpadda. Jag blev ännu mer taggad på att ta dykcertet! Annars har jag käkat med dom i restaurangen då jag varit ledig och göttat i beachbaren och presenterat syster för alla vänner. Hon hänger med Hjalles brorsa och hans gäng som är och hälsar på så det är perfekt! I måndags var vi på utflykt till Ille de Caret och hade det mysigt. Tyvärr dåligt väder men det var mysigt ändå. Fick trerätters grillat på stranden. På kvällen var det 80-talstema i beachbaren för gäster och personal. Alla i personalen klädde ut sig och det var inlevelse till max. 80-talsmusik och 80-talsdrinkar you name it. Så blev det lite Limbo och efterfest på personalboende. Mycket lyckad kväll!

Och så idag då har vi haft en helt underbar dag. Vi har varit på Landroveruflykten. Man åker safaribil och gör får uppleva hela ön. Badat i vattenfall, gått i djungeln, varit på sockerrörsplantage, badat i varma källor, ätit hos en Gwadafamilj etc. Så jäkla grymt! Helt salig är jag över den turen, det var bland det coolaste jag har gjort.

Well... mycket nämt, mycket glömt. Nu är dags att skutta i säng. Många kramar från mig <3

RSS 2.0