Mot Frihamnen!

Nu sitter vi på bussen på väg mot Frihamnen. Nu ska vi ha kul! Snart blir det nog fika. Och sen kommer vi antagligen sjunga upp lite på bussen och öva på våra två låtar samt vinjettlåten.

När vi är iväg kan det se ut ungefär såhär. (Maten från bilderna är från världens godaste Kolgrill där vi hittade trerättersmeny för ett bra pris. SÅ GOTT. Hoppas vi åker dit.)







Kommentarer
Åsa Larsson

Kul att de går så bra för er. Jag hejar på er. Därför att jag har smygläst din blogg sedan du va i Guadeloupe där min dotter Johanna från Gävle ox jobbade. Jag tyckte de va så otäckt med den där olyckan du råkade ut för, så jag var bara tvungen och läsa lite då och då hur de gick för dej, men nu går de ju iaf bra av bara tusan.......så jag håller tummarna för dej och ditt team. Åsa Johannas mamma

2011-04-09 @ 22:28:25
Isabelle

Nemen åh va gullig du är! Jag blir alldeles rörd. Ja nu är jag igång igen :) har dock lite operationer kvar och så. Men nu är det Körslaget som gäller till 100 %. Va kul att du läser min blogg och bra att du håller tummarna! :) hälsa Johanna. Kramar!

2011-04-10 @ 23:13:38
URL: http://ijsaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback