Busy busy!

Det är egentligen allt för mycket som händer för att hinna med att berätta allt i ett inlägg...

I fredags och lördags var det dags för stenhårt rep i Frihamnen igen och lördagens direktsändning gick bra och var SÅÅ himla KUL! Efter sändningen var vi tillbaka i Katrineholm vid 01.00 på natten och på söndagen var det bara att masa sig upp ursängen för att börja repa vid 10.30 inför denna veckas nummer. Sen blev vi sponsrade med asgod lunch på restaurang Riva! Så himla gott där jämt! Därefter drog vi till badhuset och åt bland annat tårta, resten får ni se på lördag.

Igår, måndag var det upp med tuppen igen för att börja dagen med brukspiano i skolan. På kvällen kunde jag inte vara med på Körslaget-repet för vi hade pubgig med skolan. Det var så sjuukt kul! Bästa giget vi har gjort och vi stod på bardiskarna och sjöng The Storm. Emma avslutade ett grymt gig med att sjunga Highway to hell på bardisken i spagat!

Nu är jag hemkommen från kvällens körrep och jag måste stupa i säng för jag har verkligen inte sovit ordentligt sen i torsdags förra veckan. Jag har kämpat för att hålla mig vaken hela dagen och somnade nån minut under en lektion idag.....

Läs mer om vad som händer på:
http://www.teamgabriel.se/
http://kkuriren.se/nyheter/korslaget
http://www.facebook.com/home.php#!/korslaget.katrineholm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback