Maten

Det här med maten i USA nu då... Inte alls som hemma ska ni veta. Det finns liksom inte så mycket lagom i det här landet. Det är antingen eller. Antingen slår du på stort och går på finrestaurang eller så käkar du på Mc Donalds. Typ! Nästan överallt tycks det vara så. Har aldrig ätit så mycket skräpmat i hela mitt liv. Mc Donalds, Burger King, Taco Bell, olika steakhouse, olika diners.. Det är liksom sånt som gäller om man inte vill punga ut 15 dollar för en måltid. Och inget smakar nånting heller! Tacos är oftast finstrimlad kyckling utan krydda i nåt bröd. Så det blir det tyvärr att man kör på det som faktiskt smakar som det ska d.v.s. hamburgare, pizza, sallad.
Typisk meny
 Typisk diner.
 Typisk ofräsch måltid. En rejäl köttbit, bakad potatis med extra beställd gräddfil till (glöm sås),  vitlöksbröd och en side salad. Till detta Cola, glöm isen den smakar klor.
Typisk mat på nåt tacoställe som ser för ögat gott ut men smakar inte ett skit, bara biff tillsammans med grönsaker. Och den där jädra sellerin i allt! Blä!
I LA hittade vi dock vår topp 3 bästa restaurang som tro det eller ej hade normala svennepriser.
Här åt vi två gånger.
Fräsch pizza.
Jättegod pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback