Dance our tears away

2013-05-08 @ 22:34:44 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Tjululu! Idag är det onsdag, halva veckan har gått, wiho. Imorn är det röd dag och folk är lediga. Inte jag. Jag jobbar alltid när alla andra är lediga! TYP. Nerå ska inte klaga. En jour kvar och sen får jag en ledig, superduper mysig brudhelg! Värdet av att umgås med sina nära tjejkompisar... GULD. Så värt. I måndags var jag på TECKENSPRÅKSKURS. En utbildning som jag går på jobbet och tycker är så jädra kul! Teckenspråk har fascinerat mig enda sedan jag var liten och gick på ett dagis med bl.a. döva. Lekte också med en vän till familjen som är döv. Det är så himla skoj! Vill inte att det ska ta slut.
 
Fortsatt soligt väder oxå - GILLA. Var ute och rensade tankarna idag och gjorde rundan. Digilistan och lite jogging/promenad blev det. Plus lite försök att skutta med till dunket. Igår var jag också ute. Gick milen längs Mälaren. Var så arg & ledsen och det var så gött att bara komma ifrån allt.
 
 

Let's dance

2013-05-02 @ 20:20:26 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Tudeluuu! Sitter i soffan och myser lite. Har haft sån mensvärk hela dagen, gah. Det tråkigaste med att vara tjej, lätt. Så jag har gosat med min vetekudde. Och ätit godis. Sedan fick jag dåligt samvete och gick ut och gick 6 km i strålande sol. Plockade vitsippor och tussilago som tanten i mig gillar. Nu ska jag kika lite Let's dance och läsa Style By som kom i brevinkastet idag. Herrå!


 

Rain man

2013-05-02 @ 19:47:18 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
I helgen var jag och Jimpa på teater. Tamtamtam....RAIN MAN med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson på Rival här i Sthlm. Det var så jekla bra! Grymt! Jag hade höga förväntningar och blev inte besviken. Både Jonas och Robert var så himla grymma! Särskilt imponerad av Robert som spelade autistisk klockrent och som lyckades övertyga hela publiken. Om ni har möjlighet SE DEN!

Rödvin i pausen, gottigott

RSS 2.0