Hon är nöjd!

2009-09-29 @ 18:09:25 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 4
Nu jävlar. Nu är jag på G vet ni. Nu har jag börjat kämpa och det ger resultat! Känner mig så jävla nöjd just nu! Grejade med massa praktiska saker igår och nu har jag fixat lite! Nu ska jag äntligen få en check med min lön från England, som är sisådär 4 månader för sen. Och sen ska jag få ersättning av försäkringsbolaget för mina grejer som är kvar i en soptunna på Guadeloupe. Det var ju trots allt kläder och grejer för ett värde drygt 7000 spänn som blev kvar där. Och så har jag fixat ett möte med en stipendiegubbe. Dessutom körde jag hårt som fan idag på jobbet, det var första dagen som jag jobbade ensam och det gick faktiskt ganska bra!

Don't fuck with me, nu jävlar kör vi!

URGAAH!


Hahah kommer ni ihåg den här låten med Anders & Putte från när man
var liten?


Mannen här är riktigt nöjd. Han är glad för han är nöjd.


Hon är nöjd!

Höstoutfit

2009-09-26 @ 15:04:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Kläder från H&M

Det finns så mycket nya snygga höstkläder i butikerna.
Jag vill ha! Vill åka och shoppa loss rejält nu det behövs verkligen i
garderoben. Har bara inte haft tid. Det får bli så småningom, mycket
tjusigt finns det!

HAHAH

2009-09-25 @ 19:07:01 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=video&id=4732&

Gå in och lyssna säger jag bara.

Thinny times

2009-09-24 @ 19:57:13 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Åh herregud att man har varit så här smal! Kanske dags att börja ta i med hårdhandskarna med den där träningen... Lite väl smal här. Asså shit kolla byxbenen och armarna. Nästan lite läskigt.


Frukostvärdinnan

2009-09-20 @ 17:03:52 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Hej och hå. Här har ni självaste frukostvärdinnan! Oh harregud vad trött jag är. Har jobbat och slitit de senaste fem dagarna på Stadshotellet. Det har varit väldigt kämpigt när man är alldeles ny på jobbet och med surrealistiskt tidiga mornar är det svårt att vända på dygnet... att gå upp halv fem på morgonen tar verkligen emot. Men nu börjar jag komma in i jobbet bra, rutinerna och de nya arbetsuppgifterna.

Ja för nya grejer har jag fått göra det ska ni veta! Det är inte bara att bära tallrikar och glas som gäller. På helgerna, och lite i veckorna också för den delen, så får man leka kock! Då får man, förutom att fixa allt pålägg, göra det småvarma. Steka bacon, koka ägg, göra äggröra och steka prinskorv. Det var kul! Man kanske ska bli kock :) det har varit relativt mycket gäster den här veckan också, runt 100 pers mestadels. Konferenser, golfare och businessfolk. Jag har t.o.m. fått prata engelska flera gånger, askul! Idag var det 74 pers och alla skulle promt äta bacon och äggröra! Det var bara till att steka och steka. Vilken moffarsöndag.

Efter frukosten är städad och förberedd inför kommande dag har jag hoppat in och städat hotellrum. Helt ny grej för mig! Det är väldigt kul när man får lite kunskap inom olika brancher för man lär sig så mycket nytt. Oj va snitsigt jag kan städa nu! Lyxiga bäddningar och vika toapappret - det är viktiga grejer det! En annan grej jag har gjort är vippat hotellsviter. Fixat lite V.I.P med jordgubbar, ljus på jacuzzin, champagne, choklad på kudden o.s.v. Och igår fick jag gå upp med frukostvagn till VIP. Lyxigt värre med strödda rosenblad på vagnen och grejer!


Nostalgitripp

2009-09-13 @ 22:50:06 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0





Helgen sammanfattningsvis:
Bio i Norrköping i fredags. The Ugly Truth, rolig!
Yesterday var maskerad à la 20 + 20 årsfest.
Jag var indian. Mycket skoj! Dock spårade alla lite
på slutet. Förresten så har jag fått nytt jobb :]

Högre makter

2009-09-06 @ 22:13:17 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
För någon timme sedan kom jag hem från gospelkören. Det jag älskar med att körrepet är i kyrkan är att vi alltid i slutet bara tar det lugnt, tänder ljus, sjunger fina psalmer och pratar om tänkvärda saker i livet. Idag var det två utbyteskillar där från Ecuador som pratade om varför de blev troende. En av de berättade om dagen då han trodde han skulle dö, när några rånare riktade en pistol mot hans huvud och hela hans liv spolades upp i hans huvud. Han klarade sig i alla fall, och var övertygad om att Gud var med honom. Ibland när jag tänker tillbaka på min trafikolycka så tänker jag vilket mirakel det var att det gick så bra för mig ändå som det gjorde. Nu slog jag bara ut lite tänder, bröt näsan och handleden och kraftig hjärnskakning och vad är det i det stora hela om man tänker att jag kunde ha dött eller blivit förlamad hur lätt som helst? Jag tror det var menat att jag skulle överleva, på något sätt tror jag att det var bestämt. Jag tror jag hade en skyddsängel med mig, mormor kanske såg efter mig där uppe i himlen, skyddade mig och hjälpte mig. När man själv är med om en traumatisk upplevelse börjar man fundera och tro att det kanske trots allt finns högre makter. I have a guardian angel.


Det här är bara någon timme innan hela mitt liv förändrades.






Tänk vad livet kan ändras fort. Från att leva drömmen i paradiset och
bada i vattenfall, till att ligga på sjukhus och kämpa för livet. Livet
kan ändras så snabbt, ta vara på varje dag - och ta hand om er!



Jag vill också jobba som clown

2009-09-03 @ 17:41:08 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Aw jag börjar nästan gråta snart. Är inne och kollar på Astrid Lindgrens barnsjukhus internetsite. Barnen har clowner och trollkarlar som kommer och hälsar på och piggar upp dom ibland. Och så får de spela in låtar i Musikverkstan

Thomas, 9 år sjunger One:

http://hem.passagen.se/musikverksta/att/one.mp3

Hon fyller 20 bast idag!

2009-09-02 @ 17:56:46 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0


Nyss hemkommen från kalas hos Hulda. Gott med kakor och tårta, mmm! Grattis till min lilla stumpa <3

Partey

2009-09-01 @ 18:18:56 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Emelies efterfrågan på partypics. Här här vi dom!


Förferre innan utgång på Statt.


Stockholmspartaj! My: s min är väldigt party!

RSS 2.0