Halv 8 hos mig!

2013-10-17 @ 19:31:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Asså gottttttt! Jag åt nyss middag, det blev så himla smarrigt. Fan va kul det är att laga mat och att kunna laga exakt det jag själv är sugen på! Ingen annan än jag bestämmer! Moaha. Åt bara soppa till lunch och var på ett Friskispass förut så det smakade riktigt bra med mat. Enkelt, snabbt, gott. Behöver inte vara svårare än så.
Färsbiffar fyllda med fetaost, bulgur med soltorkad tomat, paprikasås

Senaste tiden

2013-10-17 @ 12:49:49 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Alltså det har hänt en hel del grejer sedan sist. Förra torsdagen drack jag vin med två kollegor på Scandic och det hela slutade med att jag blev utelåst för att jag inte förstod bättre. Portkoden hade lagt av för kvällen... Väldigt konstig natt. Och jag skulle dessutom iväg till Norrköping dagen efter. Då slutade min telefon OCH dator att fungera!! Noll kommunikation. Allt gick åt helvete. Till slut kom jag iaf iväg framåt eftermiddagen.. Har haft en UNDERBAR helg i Norrköping med mina tjejer. God mat, dricka, mycket catching up, skratt, bus och kvalitetstid! 
 
Vi gick längs strömmen, jädra vackert så här års
Kvalitén, jag vet. Skitsamma!

Effektiv

2013-10-08 @ 23:59:00 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Idag gick jag av jobbet kl 10. Har jobbat fredag, lördag, söndag och nu måndag till tisdag. Helt slut och hade lust att bara skita i allt. Ta en sista minuten till Bahamas utan att säga nåt haha! Var så himla trött på allt. Egentligen brukar jag ta det väldigt lugnt efter jourjobb då man är på jobbet 20 h och inte får någon human sömn men idag då jäklar! Fick nåt ryck och var tvungen att ta tag - i allt på en gång. Tvätt, disk, städ... Och bocka av lite annat. Woho! Klapp på axeln till mig själv.
 
Middagen blev kolhydratsnål igen OCH god.
Tandoorilax med ugnsgratinerade wokgrönsaker, grönsallad och tzatziki.

Hälsopepp

2013-10-07 @ 00:01:50 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag är fortfarande så sjukt taggad med mitt projekt back to my old body. Förra veckan tränade jag 4 ggr. Denna vecka har jag bara hunnit 3 ggr men är nöjd ändå. Har skött mig rätt bra den här helgen också. Hade ätardag igår och ändå blev det bara 2 rostmackor, ägg, juice på frukosten, kycklingsallad på lunchen, räksallad på kvällen och en 100 g chokladkaka och påse Tutti Frutti. Har nog aldrig ätit så lite på en ätardag and don't it feel good! Magen står inte ut som den brukar :D Idag fortsatte jag med samma tema och åt kycklingsallad till lunch. Imorn kickar vi igång en ny vecka med ett Friskispass på förmiddagen. Heja!
Hemgjord ceasarsallad fast med räkor, ägg och avokado. Gotti.

Kostföreläsning

2013-10-01 @ 23:06:38 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Just nu känner jag mig fylld av inspiration och pepp! Har nämligen varit på en föreläsning om kost nu på kvällskvisten. Mycket dietprat och sånt som man redan hört förut men även en del nytt och det viktigaste; att motivationen sakta kom tillbaka!
 
Blev sugen på att utmana mig själv mer med att skära ner på kolhydraterna. Lagade GI-lasagne igår med zucchini och det finns ju så mycket gott UTAN kolhydrater. Stenåldersmänniskorna klarade sig ju utan dom så varför proppa i sig så mycket? Nej det blir en vända till Lidl för inköp av massa frukt och grönt!
 
Ska försöka bli duktigare med mellanmålen också som jag vet funkar för mig. 3-timmars regeln och att föra matdagbok som jag gjorde när jag gick ned 9 kg i våras. Min förhoppning är att på det försöka få till 3-4 träningstillfällen per vecka. Förra veckan lyckades jag iaf få till 4. Ja nu jävlar kör vi! Back to the old me. Pepp!
Hahah oj va jag sprang?

RSS 2.0