Ofrivilligt köp

2014-04-26 @ 17:53:00 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
I helgen är jag på turné till Borlänge och Hudiksvall. Packade väskan noga dagen innan avfärd för att allt skulle vara klart och smidigt att bara greppa. Åkte bekvämt i haremsbyxor på tåget. Vad märker jag när jag kommer fram? Att jag lyckats glömma det enda jag bara skulle ta med ett par av - jeans!!! Inte poppis att stifta nya bekantskaper utan byxor...
 
Det var bara att bege sig till närmaste galleria för att köpa nya
Rekordsnabbt köp. 20 min!!!
 
 

Underbara påskhelg

2014-04-22 @ 23:53:00 Filed in: Allmänt, Kuligt
Kommentarer: 0
Jag hade sån himla tur i påsk. Var helt inställd på att jobba långfredagen och påskafton men en kollega erbjöd sig att byta så jag fick långledigt! Såå VÄRT. Åkte hem till Katrineholm och hade det så jädrans skönt!
Le selfie
Syster och jag åt fruktsallad
Jag grattade Örjis på 50-årsdagen
Jag, Bea & Oskar åkte till Norrköping
Och blev överraskade med jättegod påskmat när vi kom hem <3
Vi njööt av sommarvärmen
Och hade årets första grillning!
Jag hängde med bästa brudarna. Och fick träffa duvan Frasse.








 











Surprise

2014-04-18 @ 19:18:17 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Här om dagen blev jag överraskad med paket på posten! Bästa finaste gullemamma <3
Behöver alla bra boktips jag kan få! Här ska läsas :)





Wtf

2014-04-15 @ 11:35:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Seriöst vad är det med mig? Jag vill bara sova, sova och åter sova. Vad är grejen? Känner jag fortfarande av jetlagen? Är jag deprimerad? It makes no sense. Helst vill jag ligga i sängen hela dagen. Jag har fuckat upp min dygnsrytm totalt. Lägger mig sena nätter, vaknar sent. Imorgon måste jag fasen masa mig upp när klockan ringer.

Sol i sinne

2014-04-15 @ 00:31:50 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Det har varit tre finfina veckor som innehållit både semester och finbesök och sådant som annars inte hör vardagen till. Det är med en känsla av tomhet och saknad jag nu är tillbaka i mitt ekorrhjul i Stockholm. Vilken tur att solen och våren på riktigt är på ingång och att det finns både det ena och det andra att se fram emot :)

Min lördag:
- Utflykt till Drottningholm
- Stan och utökning av sällskapet
- Souvlaki på restaurang Faros
- Pingis och air hockey på Tolv
- Espresso house och Noah på SF Sergel
Drottningholms slott
Lunch vid slottet i strålande solsken 
Massor av tussilago!
Grekiskt på finrestaurang vid Medis
Och så vitsippor på det


 










Adios!

2014-04-07 @ 18:47:17 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Det här blir sista blogginlägget från Mexico. Om dryga timmen kommer nämligen transferbussen och hämtar oss för hemfärd. It's so sad! Det har varit en underbar semester med mycket sol och bad och både hotellet och landet levde upp till förväntningarna. Jag rekommenderar alla att åka hit! Passa på nu innan det är lika överexploaterat som Thailand. Här satsas det nämligen stenhårt på turism. Det är inte så konstigt att de bygger hur mycket hotell som helst här, Mexico has it all. Värmen, vita stränder, kristallklart vatten och massor att upptäcka. Jag skulle lätt kunna åka tillbaka! Vi har haft tur med vädret, badat i både hav och pool, sett Chichen Itzá och badat med delfiner. Besökt Tulum och badat i en cenote, varit på beachparty och tränat med PT. Dansat zumba och ätit god mat, shoppat billigt och bränt oss i solen. Träffat trevliga människor och läst böcker.

 Tack för allt Mexico!
Lax på franska a la carten häromdagen
Jag har kommit halvvägs på min andra braiga bok för denna resa. Stolt!









Cenotebad

2014-04-06 @ 05:08:53 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Idag har vi legat på playan och sedan på eftermiddagen tog vi en taxi till en cenote. Häftigt!

"En cenote är ett djupt hål/slukhål och är karakteristiskt för Mexico och Centralamerika. De skapas de kalkstensberggrund rasar samman och då synliggör grundvattnet. De associeras särskilt till bl.a. Yucatánhalvön där de användes till religösa offringar under mayariket."(Källa Wikipedia)
I cenoten var det många fiskar som ville äta på en... Ett naturligt fiskspa!





Friterad chica

2014-04-06 @ 04:59:06 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Ajajaj! Idag har jag bränt mig i solen. Var en typisk svenne och tänkte att nej nu har jag minsann fått grundbränna, jag tar och sänker till solskyddsfaktor 30 idag. Eller?! Naej inte jättebra idé...
Och det här är imorse INNAN jag brände mig. Just nu känner jag mig som något friterat. IT BURNS.



Playa del Carmen

2014-04-06 @ 04:41:07 Filed in: Allmänt, MAT & GOTT, Resor
Kommentarer: 0
Igårkväll efter utflykten till Tulum gjorde vi oss i ordning och åkte in till Playa del Carmens centrum. Vi gick i affärer (det är riktigt bra priser) och åt gott på restaurang.
Jag tog skaldjursrisotto och drack vitt
Efterrätt





Tulum

2014-04-06 @ 04:34:14 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Igår tog vi en taxi till Tulum. Där skulle paradisstränderna finnas. Det var fint men det är minst lika fint där vi bor! Förutom att i Tulum var sanden ännu vitare och hade ännu finare sandkorn. Dock blåste det så sanden klistrade fast sig på våra kroppar och var till slut överallt. När jag skulle köpa vatten hittade jag av en slump en jättehäftig restaurang. En strandgubbe ledde mig till ett rackigt hus där det hängde tvättlinor fulla med kläder framför. Och där bakom alla tvättlinor döljde sig en nyöppnad restaurang med rustika möbler placerade direkt i sanden. Här åt vi lunch.
Huset med tvättlinorna till vänster
Tadaa!
Jättegod Club Sandwich
Sandig tjej






DELFINSIM

2014-04-03 @ 06:37:10 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Den här dagen har varit helt ofattbar! Det är lite svårt att smälta, det tar nog ett tag innan det sjunker in. Vi har varit och badat med delfiner! Hela dagen. Det var inte lite man fick göra heller. T.ex. hålla i fenorna och åka med, bli påputtad under foten, klappa och pussa, träna den etc etc. Jag gav mig även in i ett försök att dyka med delfinerna. Alltså med tuber. För första gången. Det var ju skitsvårt! Fick panik med andningen och bytte.
Delfinerna var så himla fina och duktiga! De var mycket större än man trodde och kändes inte som ett riktigt djur när man tog på dom. Overkligt. Vilken fantastisk dag och ett minne för livet!

Fika for free?

2014-04-03 @ 05:56:01 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Alltså jag slutar inte att förundras över hur mycket som ingår i all inclusiven här. När det gäller mat finns sex olika a la carte restauranger, två stycken gigantiska buffér, varav en italiensk, x antal barer, ett lunchställe på stranden, lunchställe vid poolen... Jag har aldrig varit på nåt liknande! De två senaste kvällarna har vi dessutom upptäckt The Cup Cake café. Som Sultans fast gratis! Helt sjukt. Bara att välja och vraka.
Cup Cake café
Sen tyckte biträdet att jag skulle vara med på kort bakom disken. Som en souvenir sa han.
Morotskaka och latte
Syns typ inte men det är en chokladtårta. Nomnomnom! Tur vi har tränat en hel del ;)












15.31 Playa del Carmen

2014-04-01 @ 23:32:39 Filed in: Allmänt, Resor
Kommentarer: 0
Idag orkar jag inte skriva så mycket. Är inte i fas. Jag vet inte vad det beror på. Om jag är uttorkad, trött, hungrig...eller om det beror på att vi började dagen med ett PT-pass. JESUS säger jag bara vad TUNGT (men bra såklart.) Även om jag morrade lite. Inte min dag idag hur som. Dumt att ha en sån dag här när man dessutom inte kan dra sig undan så lätt. Skulle se lite stört ut om jag la mig 50 solstolar bort från familjen liksom. Anyhow imorgon kan det inte bli annat än bättre för då ska vi simma med delfiner!

Gårdagens bilder...
Poolhäng
Vi åt himmelsk mat på en restaurang i stan
Godaste pizzan ever
Semifreddo (?) och chokladmousse









Buenas tardes

2014-04-01 @ 00:51:16 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Buenas tardes på er. Idag ligger jag faktiskt vid poolen och bloggar. Det är första dagen vi provar att ligga här istället för på stranden. Rätt skönt för poolområdet "adults only" är precis nedanför balkongen så det är nära "hem." Så därför har jag uppkoppling på mobilen. Det enda som är störigt just nu är att det drog igång en volleybollmatch i poolen mellan högljudda, troligtvis förfriskade medelålders män som skriker weeeeeey eller wooooooahhh varje gång någon snuddar vid stackars bollen. Men man skola icke klaga när man är på semester. Vi upptäckte att de hade en bra lunchbuffé även här så vi käkade grillade hamburgare med grillad ananas och nachos med guacamole till lunch. Godast lunch hittills. Jag ska softa ett tag till och sedan ska vi till gymmet följt av att åka in till stan :)
Gårdagens strandbild. Magiskt.





RSS 2.0