Flyttlasset går imorn

2009-05-18 @ 21:09:17 Filed in: Bournemouth
Kommentarer: 0
Så var det dags. Väskan är packad och hur lyckas jag alltid ta med för mycket grejer?! Har för mig att Ryan air avrundar nedåt så håll tummarna. Har ingen lust att betala extra för några hekton. Så det blir andra gången jag reser ensam imorn. Hoppas allt går bra med bussar, byten och grejs. Men det gör det nog. Ska bli skitkul att se något annat England än London. Hamnar på sydkusten i studentstaden Bournemouth. Vid havet, det gillar jag. Imorn bär det av!

Hejdå Sverige. Hello England.

Stockholm & partaj

2009-05-17 @ 13:09:28 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Asgo helg denna veckan! I torsdags var syrrans musikal, trevlans. Fredagen och lördagen tillbringades i Stockholm. Hängde med min rumskompis från Gwada Johanna. Hämtade hem mina grejer och fick äntligen träffa stumpan. Fikade, shoppade och på kvällen mötte vi upp några på en uteservering på Söder. Malin från Gwada var där! Superkul att träffa dom igen nu tre månader senare, det var allt för länge sedan. Johanna och jag åkte till Älvsjö, Solna och kors och tvärs och jag kände mig som äkta lantisen på träningsläger.

Lördagen skulle Johanna jobba så jag mötte upp Em och Rebecca B och hängde med dom på ett mysigt fik vid Rådmansgatan. Försökte bli pigg med kaffe. Sen tog jag och Em tåget hem på eftermiddagen och på kvällen var det dags igen efter mycket velande. Mys hos Em med bästa brudarna och sen utgång på Stadshotellet. Otroligt trevligt och jäklarns kul. Mycket dans och mycket trevligt folk.

Jag är trött. Måste dricka kaffe! Nu ska jag kolla på Robinson. Måste öva på mitt solo också för ikväll ska vi ha konsert.

Ses!


Roomies

Entends la voix

2009-05-14 @ 13:52:50 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
På lördag är det Eurovision Song contest. Slökollade lite på semifinalen här om dagen, tyckte inte att det var mycket att ha... Hejar fortfarande på Sverige. Men Schweiz var ändå helt OK:

Somnar 07 vaknar igen på natten

2009-05-12 @ 23:03:20 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag är en vampyr jag suger och spyr. Får inte nog av den låten.

Lyxlunch hos farmor & farfar. Rabarberpaj. Musik. Häng med kompisar. Film. Middag på Sultans konditori. Häng med fler kompisar. Te hos kusiner. Eurovision semi. Med andra ord mysig dag! Och flyg - och bussbiljetterna är bokade.

Imorgon Smultronstället glassrestaurang. Mums!

Flyttar till England

2009-05-11 @ 20:00:11 Filed in: Bournemouth
Kommentarer: 4
Jajemen, det gör jag! Det var min nya plan jag hade på G. Jag är så himla rastlös av att vara hemma i stan så nu är det klart, jag ska åka till mina två kära vänner i kuststaden Bournemouth. Bo där med dom och jobba som bartender. Stannar där en månad och kommer hem lagom till mitt sommarjobb i stan. En månad blir alldeles lagom känner jag. Kommer bli en helt ny erfarenhet, awsome. Jag bokade flyg - och bussbiljetter idag. Jag åker om en vecka, tisdagen den 19e. Det skulle vara perfekt att komma hem lagom till midsommar, det vill jag helst inte missa. Och så blir det Peace & Love lagom som jag kommit hem.

Ser verkligen fram emot detta och vet att jag kommer ha superkul, men har dock lite ångest! Det är så mycket jag missar och måste ställa in :( jag måste sälja min Bruce Springsteenbiljett :/ skit också. Så missar jag när min lillasyster och musikklasserna sjunger med Andreas Johnson, ni vet Glorious. Min kusin och min kompis student! Lillasyster går ut nian. En konsert jag skulle vara med i... Det känns jättetrist. Vad tycker ni, är jag dum som åker?

Hela världen är så underbar

2009-05-08 @ 18:15:41 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Livet är underbart just nu. Fick ett lyckorus genom hela kroppen bara så där. Har druckit kaffe och ätit med T, R och M idag skittrevligt. Nu lyssnar på skön musik och ska snart på musikalen The little shop of horrors.  Jag har lite planer på G och jag hoppas att de går vägen. Det skulle vara så grymt!! To be continued...

Hela världen är så underbar, bara man får ett svar.

Fick mig att le

2009-05-08 @ 00:04:17 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1




Från våra Norrköpingsbravader, rock'n roll!

Lady stardust

2009-05-07 @ 23:54:01 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Det är snart midnatt och jag kan inte sova. Jag somnar aldrig in så där skönt som man ska göra om kvällarna. Ligger och vänder och vrider på mig och har tusen tankar i lilla huvudet. Till slut somnar jag av ren utmattning. Så har det varit ett tag nu, så nu bestämde jag mig att nej varför ens gå och lägga sig den tid man borde när jag ändå inte somnar förrän någon gång efter midnatt?! Imorgon kanske jag ska slå på stort och äta frukost... kan inte minnas när jag gjorde det sist. Brunch är min nya grej, eller så att säga lunch till frukost. Jag som älskar frukost! Jag ska ställa väckarklockan och försöka tvinga upp mig imorgon på MORGONEN. Kommer vara skapligt trött, men då kanske jag lyckas vrida tillbaka min dygnsrytm en smula. Jag måste sätta mig själv på prov och se om jag klarar mindre än 12 timmars sömn än. Jag måste lära mig, hur ska det annars gå sen när jag börjar jobba.

Hoppas det regnar imorn haha! Då ska jag och mina tjejer dricka varm choklad. Sen ska jag gå på musikal.

Lattjo lajbans!

2009-05-04 @ 14:44:52 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
I lördags var det så stört kul! Jag och bruders var och käkade i Parken och drog sedan vidare till Norrköping på spelning och utgång. Var så nedrans skoj, länge sedan jag hade så kul. Satt vid ån och snackade med folk och gick sen och lyssnade på kompisarna i Killi'n Alan som körde lite rock'n roll. De hade lätt bäst support av alla banden, ett helt busslast haha! Sen gick vi ut och dansade. Jag och Emma drog igång ett helt dansgolv och skake:ade som aldrig förr. Att dansa är underskattat :) borde göras oftare. Träffade mkt roligt folk och bussresan dit och hem var livat värre. Najs kväll!

Var nyss och käkade på restaurangskolan Linden med farmor och farfar, gott och värt pengarna! Jag är sugen på att dra dit imorn med då det var ädelostfylld kyckling mmm! Nu ska jag på skallröntgen och sen ska jag träffa My. Ikväll blire träning till fullo!

Peace & Love to all of you

Mysipysi

2009-05-01 @ 15:55:32 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Mahaa är det inte det bästa som finns ibland att göra ingenting? Idag är en sådan dag. Jag älskar det! Jättetrött sedan Valborg igår och orkar inte göra någonting. Det är fint väder, kan det inte börja regna så där mysigt? Jag har spridit ut tidningar över hela sängen, bunkrat upp ett berg av kuddar,  lyssnar på The Streets och ska snart dricka en latte. Man måste inte följa normen hela tiden, man ska göra det som faller en in. Ta hand om er!

RSS 2.0