MAROCKO!!!

2010-12-30 @ 00:33:27 Filed in: Resor
Kommentarer: 0
GISSA om jag blev överraskad när min kille kommer och berättar att jag fått en julklapp i förskott av honom... EN RESA TILL MAROCKO!!!!! Vi ska bo i Agadir på ett fyrstjärnigt hotell precis vid stranden. Hur FIN är han inte?
En av mina bästa julklappar någonsin!

Vårt hotell!

Mirriepirrie weekend

2010-12-29 @ 23:59:12 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Mirrieplutt bodde hos mig när min pöjkavän var borta över helgen. Tjejmys på hög nivå! Debaser fredag. På lördagen handlade vi julklappar med Lovisa i city och Kista gallerian (bäst!) Sen hyrde vi en asbra film och käkade massa skit. I like that girl!




Hubba Bubba!


MEGA! Asbra film och så himla goda pringles! Aldrig varit ett fan av märket tidigare. Men det här var mums, starkt och ostigt. Fanta vildabär var sjukt länge sen!



Pussssssss

Dagen innan LOV

2010-12-29 @ 23:09:54 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Efter föreläsningen med Andreas Carlsson var jag och Mirre sjukt peppade på musik och att sjunga. Vi styrde kosan hem till mig där jag bjöd lilltjejen på lax. Jag hittade på lite och det blev faktiskt en riktig höjdare!

Lax i ugn
Gräddas med matlagningsgrädde, hackad tomat, sambal olek, röd currypasta och thaisås. Serveras med kokt ris och färsk broccoli.


YUM!

Vi fortsatte kvällen med smultronvin och Tove Styrke på Debaser.





Innan sleep over at my house hängde vi med några musiker på Götgatan. Sen var vi trötta och Mirian hade tappat rösten.


INSPIRATION ANDREAS

2010-12-29 @ 22:43:19 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Dagen innan lov.
Detta var en sorglig dag på det sätt att Silje berättade att hon hoppar av. Samtidigt var det en så grymt inspirerande och rolig dag!

Andreas Carlsson
från Idoljuryn var nämligen och föreläste på våran skola. Riktigt smart kille det där och driftig dom fasen! Han var inte alls som man trodde utan jäkligt ödmjuk och humoristisk om sina framgångar, alla hits och det liv han uppnått. Han berättade lite om sin egen framgångshistoria och hur han tagit sig fram genom musikbranchen. Gav oss tips & tricks om hur branchen fungerar och hur den har börjat ändras, vad man ska satsa på för att ta sig in i branchen. Han gav oss motivation att jobba ännu hårdare, tro på oss själva och att inte ge upp. Jag blev peppad till tusen!!

Fatta vad begåvad han är som har skrivit alla de här låtarna!
* Waking up in Vegas - Katy Perry
* I'm Alive/That's the way it is - Celine Dion
* When you're looking like that - Westlife
* Born to make you happy - Britney Spears
* I want it that way - Backstreet boys
* Bye bye bye - N*SYNC
* Life goes on - Leann Rimes
* How will I know who you are - Jessica Folcker
ETC. Låtar till Bon Jovi, Scorpions, Hilary Duff, Nick Lachey, Europe ETC.




Avsked från vår lilla norska

2010-12-29 @ 22:04:07 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Dagen innan lovet berättade våran lilla norska att hon ska hoppa av Kulturama... buhu. Vad ska vi göra utan vår Silje? Det var tråkigt. Menmen bra för henne att hon får jobba med sången på ett sätt som funkar för henne. We will miss her.



Gospel med Calvin Bridges & Anna Sahlene

2010-12-29 @ 21:56:19 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
För er som följer min blogg och inte hänger med i svängarna kan jag säga att min uppdatering har varit sämst den senaste tiden. Har helt enkelt inte haft tid, hänt grejer hela tiden. Därför tänkte jag ta igen det lite med lite catch up!

Okej var var jag... Denna dag var det gospelkonsert med massa elever, Paris och Glenn och Calvin Bridges + gästartist Anna Sahlene. Sjuukt bra konsert! Alla i matsalen stod upp och sjöng och klappade med, jag var igång som fan! Calvin Bridges är så jäkla bra, han får igång alla.







Julfika samt Fashing

2010-12-29 @ 21:46:05 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 1
Efter skolan åkte jag, Emma och Mirre och julhandlade och sen gick vi och fikade på café Vetekatten. Saffransbullar och kaffe mocka med vispgrädde. Sen tog jag med mig Mirre hem och vi åt middag, fixade oss och förfestade. Vi begav oss sen till Fashing där musikerna och Yrkes hade jazzkväll. Sen kom Konrad. Sist in på Max för burgare och sen var partykvällen fulländad!



Världens godaste saffransbulleeee.......

Elin bestämde drinkvalet för kvällen. Isbjörn. Så jävla äckligt! Sorry girl. Smakade WC-anka.......

Glögg och julmys med klassen

2010-12-29 @ 21:30:08 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0



LUCIA

2010-12-28 @ 22:57:02 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Jag älskar luciadagen! Tyvärr var jag inte med i något luciatåg själv denna dag men jag fick se två andra luciatåg.
Först på lunchen i skolan och sen på kvällen när jag och Mirian var i Storkyrkan och lyssnade till Adolf Fredriks musikklasser.

På lunchen sjöng musikalarna massa roliga versioner på traditionella jullåtar...



Vilken mysig dag!

2010-12-11 @ 23:26:37 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Idag har vi tvättat och städat här hemma. Det har varit roligt att städa i ordning inför julen och pyssla bland grejer så att det blir fint och hemtrevligt. Vi åkte till Kungens kurva också och storhandlade. Vi fick med oss en ny brödrost hem och massa mat. Sen var vi på Ikea för att köpa en julstjärna till vardagsrummet men de var slut. Jag fick i alla fall med julblommor och blomkrukor. Och julklapp till lillebror.


Nötter till ljusstaken, 2 julstjärnor, blomkrukor och en anthuriumblomma
rikare! It is sweeeeeeeet.




Idol 2010

2010-12-11 @ 22:47:34 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0


Och vinnaren är... Jay Smith. Han är så jävla bäst! Egentligen hade jag velat se honom och Linnéa i final. Hon var verkligen bäst att röra sig på scenen, vilken artist.

Jag kan inte låta bli att följa triangeldramat som utspelar sig mellan Jay, Minnah och Jays flickvän. Det är så spännande! Jay har skött det ganska fult.. men jag måste erkänna att Jay och Minnah skulle vara ett
sexigt par...

Vår julproduktion

2010-12-11 @ 22:24:45 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
De senaste 2 veckorna har vi repat 24/7 med vår julproduktion "Jullikt & Olikt" som är en av de största under hela året. Nu är konserten över och det känns skönt att få ta jullov mentalt. Det blev i alla fall en mysig konsert =)

Jag sjöng denna


Och denna


Vi bjöd på solosång, duetter, ensemblenummer, dans, sketcher och annat mellansnack. Jag och Mirre läste Tio små nissar och jag spelade fiol till denna som Elin sjöng.


Vi hade riktigt kul under konsertens gång så även om man gjorde lite fel här och var tycker jag att man ska vara ganska nöjd ändå. Det enda som var väldigt tråkigt var att typ inga från skolan kom för att alla hade gig och rep.


Min mamma, pappa och syster kom och kollade på konserten! Mamma och syster sov över hos mig. Min älskade mamma kånkade runt på en kasse med grejer i som sen visade sig vara massa julpynt till mig. Min mamma är bäst ♥♥♥. Jag fick en nyinköpt julstjärna att hänga i sovrummet!

Gwadareunion med de bästa

2010-12-05 @ 20:41:03 Filed in: Guadeloupe
Kommentarer: 0
Jag har träffat Konrad och Helena idag!! Jag har inte träffat Helena sedan sjukhuset på Gwada, shit nästan 2 år sedan!! Det var sjukt kul att se lilla Lena igen. Tänk va kul vi hade under säsongen. Och tänk vad mycket som har hänt sedan vi jobbade tillsammans borta på ön. Det blev massor av catch up. Det var väldigt dock vemodigt att säga hejdå och nu känner jag mig lite ledsen. Mina tankar förs tillbaka till tiden på ön och min tid där var nog både bland den bästa och värsta tiden jag varit med om. Jag kommer alltid att vara ledsen att jag tvingades åka hem tidigare. Det stör mig mycket att jag inte fick ett avslut där. Inte säga hejdå till folk, inte få ett mentalt avslut. Jag vill tillbaka och ställa allt till rätta. Vara där mina 3 sista månader.

Det värmde i alla fall i mitt hjärta att få träffa två av de bästa människorna idag ♥






Vackert

2010-12-05 @ 00:26:44 Filed in: Youtube/Film/TV
Kommentarer: 0

Ge mig en filmdag med gamla svenska filmer

Note from a music geek

2010-12-04 @ 23:09:02 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Musik är mitt liv.

Jag är så himla glad för att jag har hittat hur mycket bra musik som helst ikväll!




0.28


We love you OLW

2010-12-04 @ 22:37:55 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0
Olw har fått en snilleblixt!

Äntligen har någon kommit på min grej med att blanda! En blandning av popcorn, ostbågegrejer och chipsgrejer. MULTO BENE.

LOVE music in my head

2010-12-04 @ 22:17:21 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Sitter vid datorn med musik i lurarna och dricker breezer och äter godis. Fan va jag känner mig lycklig. Lyssnar på Tove Styrkes nya skiva. Helvete, mitt i prick. Det är exakt sån här musik jag älskar. Jag vill också göra sån musik. Jag är helt fantastiskt kär i beats och coola syntheffekterà la 80-tal. 80-TALEEEEET. Det är lite Robyn över Tove. Jag älskar Robyn.

Jag sitter och drömmer mig bort i allt jag vill göra... börja dansa massor, gå en songwriting/ljudredigeringskurs, ta massa sånglektioner. Jag vill bli grym. Música I love you ♥♥

Har för övrigt haft en tuff repvecka inför julkonserten som kommer bli bäst. Repade dans och övergångar idag i skolan och så övade jag på min låt i tvättstugan.

JULKONSERT 19.00 ONSDAG 8/12




NU VILL JAG GÅ UT OCH DANSAAAAA! NU NU NU NU NU


RSS 2.0