NYFÖRÄLSKAD!

2011-08-31 @ 23:16:27 Filed in: Inredning, fina saker, prylar
Kommentarer: 0
Ååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh lapptäcksvarianten ♥ Så Isabelle!
Squint, I'm in love.













Turbano telefondejtar

2011-08-31 @ 22:20:30 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Min boyfriend är i Portugal och min sova-över-kompis Mirian sitter bredvid mig i soffan och telefondejtar en kille från nätet. Det är ganska kul att lyssna på när hon ska gissa var han kommer ifrån och dialekt och grejer.

Turbano

Inredningspeppad

2011-08-29 @ 22:13:13 Filed in: Inredning, fina saker, prylar
Kommentarer: 0
Jag vill också ha nya IKEA-katalogen!


Dinner à 2 minuter

2011-08-28 @ 22:37:56 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0
Vi har hyrt två filmer och köpt massa godis. Karln har ätit så mycket godis i eftermiddag att han inte fick i sig någon kvällsmat. Jag var i alla fall hungrig så jag blandade ihop lite rester.

Gör så här: Ta en macka, lite tomatpuré, tacosås, vitlöksoliver, pizzakrydda, ost.... in i micron 1 min - VOILÀ en minipizza! Serveras med lite sallad. Jag hittade lite ölkorv och en Babybel att stoppa i mig också :)


Kanske inte ser så vackert ut på bild, men ni skulle bara smaka :)

Nu kollar vi på Hur många lingon finns det i världen. Supermysig!


Popagandafestivalen

2011-08-28 @ 17:31:40 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Popaganda var kul! Vi såg Those dancing days, Konstsim herr (!), Delorean (ESP), JJ och Lykke Li.

Lykke Li var klart bäst. Hon är så cool. Hon gjorde mig lite besviken på Peace & Love i år för hennes scenframträdande var inte alls lika bra som 2009. Men gårdagens spelning var bättre. Mindre scen, mer
intimt, bättre drag från hennes sida.


Jag är på Popaganda med Hillevi och Kimpan...

2011-08-27 @ 17:41:06 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

100media_imag119 (MMS)

Jag är på Popaganda med Hillevi och Kimpan. Nu är det konstsim! :D


Mitt nya hälsosamma liv...

2011-08-25 @ 22:36:23 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Öhhh vad jag är mööööör. Jag tog arslet ur vagnen och masade mig ut på långpromenad på Sthlms gator idag. 1,5 timme! Faktiskt! Jag lyckades hamna enda borta i Älvsjö av någon anledning. Pratade bort mig med världens bästa Emelia över telen. Saknar! Sen traskade jag vidare i annan riktning och hamnade tillslut i Liljeholmen. Trevligt ställe var det. Köpte sallader från världens godaste salladsbar och tog med mig hem till min käre vän Mirriepirrie. Sen hade vi tjejkväll.

Usch vad jag börjar känna av träningsvärken redan!


= Jag imorn


Läskigaste thrillern

2011-08-25 @ 22:23:44 Filed in: Youtube/Film/TV
Kommentarer: 0
Jag såg en jätteläskig thriller imorse på Canal +. De flesta tycker att 127 timmar är så himla obehaglig men den här filmen tog fasen priset! Den handlade om:

Ett par och killens kompis är och åker skidor och de lyckas böna sig till ett sista åk i backen trots att det är mörkt och liften ska stänga p.g.a. oväder. Det är bara det att liftvärden byts av och nästkommande har ingen aning om att det finns folk kvar i liften. Liften stängs av och all personal åker hem. De sitter fast i liften, lååångt ovanför marken, det är söndag och backarna öppnar inte förrän på fredagen. Det finns inte en chans att de klarar sig till fredagen i den kylan. Hur ska de överleva?




Lätt en av de läskigaste och verkligaste mardrömscenarion jag sett på film. Fatta paniken...

Lillebror vill inte ha paket

2011-08-25 @ 21:54:35 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Hahahah, min lilla söta lillebror fyllde 5 år häromdagen. Lyssna på det här:
http://beae.blogg.se/2011/august/ville-5-ar.html
Love you bror


Redan 5 år sedan... Sheat.

Gaddarna!

2011-08-24 @ 23:10:34 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Jag har fått en ny operationstid!

PT Fia tipsar

2011-08-24 @ 23:09:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag var inne hos personliga tränaren Fias blogg och såg ett inlägg om vilka kosttillskott hon åt. Bl.a. ett som heter Probimage som är mjölksyrebakterier om man känner sig svullen och gasig i magen. Tycker det är ofta man känner sig så himla svullen! Jag var tvungen att titta förbi Apoteket för att införskaffa dessa!


Nytt mobilt bredband!

2011-08-24 @ 22:48:31 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Äntligen har jag köpt en ny usb-sticka som inte är trasigt! Nu slipper jag låna andras :)


City Gross is the shit

2011-08-24 @ 13:09:32 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0
Vi var och storhandlade igår. Jag hittade ännu en (har hittat världens bästa Coopaffär) ny mataffär som jag älskade. City Gross! Så mycket bättre än Willys och lika billigt! De hade väldigt brett sortiment och mycket storpack och extrapriser. Mat är så underskattat! Det är så kul att bara gå omkring i affären och titta vad som finns. Här är lite grejer som jag var tvungen att köpa... :P


Red Bull + Cola. Smakar precis som Calippo!


Storpack Tacokrydda. Alla galna tacosvennar bör ha en sådan.


Billys nya - pannkakor med sylt! Smidigt att ha i frysen.


Felix Pastellas färska pasta. Fast jag köpte
pollo e aglio, pasta fylld m. kyckling och vitlök.



Jag har äntligen hittat skivbar vitlöksost!

Det köpte vi ibland när vi var små och den
är SÅÅÅÅ god. Köpte tyvärr inte denna gång,
men vill ha!!










Godmorgon världen

2011-08-24 @ 12:14:42 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
...vilken underbar dag (8) Efter en veckas hårt arbete är jag tillbaka! Min första lediga dag. Jag har typ ingen uppfattning om dagarna längre. Jag har jobbat dubbeljour fram till igår så jag har bott på jobbet i 2 dygn. Det var lite jobbigt, jag kunde inte sova. Men det kommer löna sig grymt den 25e nästa månad :D

Nu har jag käkat frullebulle, gjort mig i ordning och slängt in lite tvätt i maskinen. Ska fortsätta pula med lite viktiga saker som jag inte hunnit med. Btw är jag sjukt inspirerad till att sätta fart med sången igen! Jag var på min första Stage Pool-coachning igår. Det är en artistförmedling. Man blev taggad! Jag har fått hemläxa :)



Låtskrivare + inspelningsteknik

2011-08-17 @ 13:05:42 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Efter lite eftertänksamhet och snack med Ida Larsson har jag avanmält mig på musikproduktion deltid. Jag sparar på lite onödiga kostnader och anmäler mig till dessa istället:

 



Nu måste jag åka och jobba! Jour idag igen. Ses vid 11.00 imorgonbitti!



00.33

2011-08-14 @ 00:41:31 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Öhj vad jag är trött. Och karln kommer aldrig hem från krogen. Han kommer väcka mig sen.

Gårdagen var skitbra! Fest hemma hos mig. Jag hade jättetrevligt! Det blev allt från modevisning och spela spel till drinkar och musik. Hoppas mina gäster hade lika trevligt som jag.

Idag har jag varit trött. Vi var på Smultronstället (en glassrestaurang) och frossade... :) sen Diggeloo-konserten och picknick. Vi avslutade nyss med några glas vin hemma hos Emelie.

Nu pallar jag inte mer. SOVNING!
Ska sitta på en buss imorn. Vi har gig i Värmland!


Utomhusbio

2011-08-12 @ 01:15:00 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Öhö! Jag och min syster ligger i hennes säng och äter godis. Marabou och hallonlakritsskallar. Jag kom nyss hem från kvällens utomhusbio i Stadsparken. Wallace & Gromit och varulvskaninens förbannelse. Den var lite rolig den.

Idag har jag och Bea solat, käkat lunch på stan, kollat på farmor och farfar som dansade line dance, fikat, varit med gudmor, kollat gamla möbler. Jag har lagat laxmiddag och umgåtts hos Frida.

Jag har gjort mycket roligt idag igen. Och nu är jag väldigt trött och vill sova. Men, jag mutade lillasyster att komma hem från killen genom att jag cyklade till macken och köpte choklad så nu tvingar hon mig att hålla mig vaken...


En äkta One Piecekväll

2011-08-10 @ 20:05:17 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Mycket kul happenings igår och idag! Loppis och secondhandfyndning, heja på KK-joggen, mysa med kompisar, mysa med farmor, farfar och lillebrorsan, hälsa på i kusins nya lya, titta film med syster...

Nu sitter jag och myser i min lila One Piece. Pappa och Elisabeth står i köket och fixar med maten. Vi har köpt så mycket gott! Vi ska ha myskväll. Räktoast till förrätt. Sen kött och bakad potatis, vitlökssmör o.s.v. Sen blir det hallonlakritsglass, OLWs cheesy cream chips (mina favvo!) med vitlöksdipp, sockerdricka o.s.v. Förhoppningsvis till en mysig film :) Mysigt! Det var länge sedan jag träffade min papi. Nu börjar det lukta underbart från köket...


GIG tonight

2011-08-08 @ 08:00:00 Filed in: Körslaget 2011
Kommentarer: 0
Ikväll gigar vi i öltältet kl. 20.00. Weey, kom dit!



Pride. Chokladpudding. Ktown.

2011-08-07 @ 23:58:33 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Nu är jag hemma i K-town. Äntligen! Har längtat hem så himla mycket. Familj, bo normalt, ordningssamt... inte i ett byggprojekt. I fredags kom Vickan, Hillevi och Linnéa upp till Sthlm! Fett kuligt och jag som haft kompisabstinens. Vi käkade pizza, drack drinkar och gick på Pride. Haha!

Annars har jag jobbat i helgen, kul det med. Faktiskt! Tänk va en middag med bakad potatis, kyckling, vitlökssmör, röra... + chokladpudding till efterrätt kan bli uppskattat. Den kan inte bli mer uppskattat än på jobbet. Det gör liksom hela deras dag. Man blir så lycklig!


Vad jag gjort senaste tiden...

2011-08-07 @ 22:58:24 Filed in: Inredning, fina saker, prylar
Kommentarer: 0


Rivit tapeter X antal timmar med de här mupparna ;)


Skurat X antal väggar och utrymmen

Målat vår "walk-in-closet"

Så här ser det fortfarande ut i hallen...

Usch vad jag är trött på salladen från lokala Pizzerian.....


Utflyktsdag

2011-08-04 @ 23:17:15 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Idag har jag färgat utväxten. Skönt att slippa känna sig grå! På jobbet hittade jag på en utflykt till ett handikappsbad med två boende och en kollega (jag jobbar på ett gruppboende.) De hade badstrand och en utomhuspool med 28 gr i vattnet! Det var skönt. Annars hände det massa olustiga saker :S En av grejerna inkluderade en av de otrevligaste människorna jag mött.

Nu har jag legat och kollat på tavlor. Det finns många fina. Nu ska jag sova! Underbart!


Selma City SPA

2011-08-03 @ 23:23:39 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Lillsyrran den lilla skitungen är och lyxar sig idag med killen och hans familj på SPA. Det värsta är att jag vet hur himla bra det är där... jag och killen tyckte det var skitbra. Inte alls avundsjuk...






Dinner!

2011-08-03 @ 23:12:08 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0


Dags att ta nya tag!

2011-08-03 @ 22:36:17 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0


RSS 2.0