Fest. Scenkläder. Gwada. Skoj.

2011-05-29 @ 23:09:54 Filed in: Kuligt
Kommentarer: 0
Formidaaaabel helg! En riktig höjdare. Fan va kul jag har haft med "min tjej" Mirian. Pojkvänsfritt = Mirrehelg. Det var så himla kul i fredags också för då var vi med Konrad och Affe. Gwadareunion! Så himla kul att träffa Affe igen! Inte sett honom sedan ön för två år sedan. Han blandade givetvis drinkar till oss. Och vi sjöng karaoke.

Jag och Mirre har sprungit på scenkläderspaning också. Kuligt. Jag köpte två fina klänningar, en till solo och en till duett. Hål i plånboken nu, joråå så atteh. Glömde köpa lösögonfransar! Måste kirra. Vi var lite bakis också och var med om ett äventyr på tunnelbanan... vi blev nämligen inlåsta. Ehehe tänker inte berätta mer. Och så åt vi godaste bakismaten ever. Vi städade också REJÄLT i lägenheten (har fått beröm av karln) och hade kvällsfika med levande ljus ;)

Nu måste jag skynda i säng. Upp tidigt till tåget imorn. Har nämligen varit i Kholm för att tvätta, (karln har tappat bort tvättstugenyckeln......) ragga scenkläder och fira min käre mor på hennes dag.



Pasta med oxfilé, färska champinjoner, gräddsås och parmesan. 
Eh - JA TACK.

 





REP. Audition. Skivinspelning.

2011-05-24 @ 23:26:26 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 1
There's a lot going on right now. Stört. Jag har varit på audition till ett electropopprojekt. Alldeles spontant sådär. Jag har spelat in en skiva med Team Gabriel. Vi tog kort till skivomslaget på ett rapsfält (!) dövackert! Jag har lagat världens godaste pizza med spansk korv och vitlöksfyllda oliver. Jag har plockat gullvivor och liljekonvaljer med farmor & farfar. Jag har bokat biljett till Peace and love. Jag har fått sommarjobb. Jag har varit hos frissan.

Men mest av allt har jag repat med gänget inför Slutproduktionen i skolan. 9-21 varje dag, jajemen. Det bjuds på sång, dans, sketch etc. You'd better be there! Nästa vecka, tordagen 2 juni 19.00.



Pics from teamgabriel.se





Turbulent

2011-05-15 @ 13:42:58 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Förutom att vi har repat och jobbat massor med avslutningskonserten den senaste veckan, så har det hänt massa konstigt. Det har varit en turbulent vecka. Då är det tur att det finns grym musik och roliga youtubeklipp.




Bloggbajs

2011-05-15 @ 13:12:44 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Är det bara jag som har haft problem med blogg.se? Upptäckte nämligen i helgen att mina senaste inlägg inte har lagts upp :S Därför de inte kom upp förrän idag. Hmm, funderar på att byta bloggsida. Det är alltid massa strul med blogg.se. Suck.

Wonderbart

2011-05-08 @ 23:40:34 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0
Jag sitter i sängen bredvid karln som myser under täcket ihop med TV:n. Vi har just myntat uttrycket "älska med täcket." Du vet när täcket känns så där lent och mysigt runt kroppen att man bara älskar det. Man blir kär i täcket.
Har för övrigt haft en wonderbar dag och en wonderbar helg. Lagom soft, lagom fartig.

Söndag. Sovmorgon och frukost i solen på balkongen. Sen städade karln lägenheten och jag drog iväg på shoppingrunda! Återkommer om det. Vi hämtade sen Franz, storhandlade och grillade goa grejer.


Grillat nötkött - majs och vitlöksmarinerade grönsaker i foliepaket. Klyftpotatis, Bearnie.




Vila. I am number 4.

2011-05-08 @ 23:32:37 Filed in: Youtube/Film/TV
Kommentarer: 0
Slappaaaaaardag. Så underbart. Bara ligga framför TV:N och äta godis. Lite mat fick vi oss på kvällen. "Fredagsfavoriten" à la fläskfilé, paprika, gräddsås med paprikaost och curry. Sen åkte vi till Heron city och tittade på I am number 4. Skitbra rulle! Min och Jimpas stil.



It's friday friday

2011-05-08 @ 23:25:49 Filed in: MAT & GOTT
Kommentarer: 0
Käkade ute i fredags på världens mysigaste restaurang. Jimmys steakhouse nere vid vattnet i Hammarby sjöstad. (Hade konstigt nog aldrig upptäckt innan trots att det ligger precis vid skolan.) Det var hur mysigt som helst, trevlig personal och riktigt gott käk. Rekommenderas!


Förrätt - Toast Skagen

Varmrätt - Grillad ryggbiff, bakad potatis med vitlökssmör.
Chili aioli och majskolv.


Nederlag men ändå inte

2011-05-08 @ 22:57:39 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Fick reda på i veckan att jag inte kom in på skolan som jag helst ville gå på. Det kändes tråkigt. Men det var ju trots allt bara 6 pers som kom in så jag ska vara glad att jag gick vidare i gallringen. Bättre lycka nästa gång. Nu vet jag i alla fall att jag har utvecklats och att jag ska jobba på i samma takt. Jag tänker aldrig ge upp musiken. No way. Jag vetifanken vad som händer i höst dock. Livskris, ålderskris hejhej!

Å andra sidan har jag varit på en anställningsintervju på ett ställe där jag vill jobba i sommar. Och det gick bra! Ska få komma på en introduktion och känna hur det känns. Perfa!


Pic. by http://justbesplendid.tumblr.com


Team Gabriel + Friends

2011-05-03 @ 22:33:27 Filed in: Körslaget 2011
Kommentarer: 0
Eftersom vi inte vann pengarna i Körslaget som vi skulle använda mot mobbing, har vi nu startat ett projekt som heter Gabriels änglar. Vi försöker där samla in pengar som ska gå till ett anti-mobbing-projekt i samarbete med Friends i Katrineholm. Idag har vi invigt projektet med Friends genom att sjunga på en antimobbing manifestation på Sergels torg. Det är även en CD på G där pengarna går mot mobbing!





Bilder lånade av Team Gabriels körmamma Jessica ♥

Idag har jag varit på audition för andra g...

2011-05-02 @ 23:02:04 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

100media_imag084 (MMS)

Idag har jag varit på audition för andra gången på en skola jag vill gå på. Det gick sådär, gick bättre förra gången så man kan ju alltid hoppas att man kommer in. Menmen hård konkurrens, svårt det där. Lagade Chicken Tikka Masala till middag ikväll och sen har jag bara njutit av att jag har tid över för fritid! "Firade" med Cola, naturgodis och en het date med datorn (och deklarationen) :P sängen nu - ja tack!


En otrolig upplevelse!

2011-05-02 @ 08:00:00 Filed in: Körslaget 2011
Kommentarer: 0
Det här är bland det häftigaste jag varit med om! Att mötas av 4000 pers i Stadsparken som är där bara för att se oss uppträda. Trodde inte det var sant! Jag har aldrig sett så mycket folk i stan, och verkligen inte i Stadsparken. Som ni ser i inslaget är jag lika chockad där.


Vi finns på Youtube!

2011-05-01 @ 08:00:00 Filed in: Körslaget 2011
Kommentarer: 0
Nu ligger alla inslag och framträdanden uppe på Youtube! Här kommer några personliga favoriter :)


Vintagefynd!

2011-05-01 @ 01:21:59 Filed in: Kläder & sånt
Kommentarer: 0
Min gudmor håller på att rensa ut gamla grejer ur sina föräldrars hus, de är gamla och orkar inte. Och fredagen till ära fick vi komma hem och plocka ihop kläder vi ville ha från hennes mamma Iris. Vilken skattkammare Iris hade! Massa saker från -50 - och -60 talet. Jackor, blusar, klänningar, pälsmössor, väskor, skärp... Åh va glad man blir när man hittar massa fynd! De kommer bli väl använda. TACK gudmor! ♥


Red Converse day

2011-05-01 @ 01:12:12 Filed in: Kläder & sånt
Kommentarer: 1



Jag, Lovisa och Robin lyckades pricka in rätt dag att ha likadana skor.

TACK KATRINEHOLM!

2011-05-01 @ 00:14:01 Filed in: Körslaget 2011
Kommentarer: 0
Körslagetresan är över och nu börjar det bli ganska tomt. Det känns konstigt att inte få veckans nya låtar och att repa med kören 24/7 och det är konstigt att ha en helt ledig helg. Jag är så glad att jag sökte till Team Gabriel och att jag fick vara med om det här. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig vad som komma skulle! Den här resan har varit bland den jobbigaste, mest slitsamma men också det roligaste och häftigaste jag varit med om. Jag har både gråtit och skrattat som aldrig förr. Och Frihamnenhelgerna har varit så energigivande att jag kommer leva på det länge.

TACK ALLA som har stöttat, röstat och varit med oss på denna resa! Tack Katrineholm! Vi är definitivt inte Sveriges tråkigaste stad!

Katrineholm - den lila staden

Fina lila smycken som vi har blivit sponsrade med

Foton


RSS 2.0