SJUKT TAGGAD; IMORN IMORN IMORN!!!!!

2009-07-30 @ 20:54:09 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0


IMORN SKA JAG SE VÄRLDENS BÄSTA BAND! U2!!! MINA IDOLER.
Jag kommer att vara i extas utav bara helvete. 50 000 pers i publiken och kungarna
på scen. Jag kommer fan bli kär. Blir inte direkt sämre av att Snow Patrol är förband..
dubbel glädje! Jävlar i havet!!!! Göteborg Ullevi, here we come!!!


Mår som man förtjänar

2009-07-26 @ 18:34:54 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 3
Okej, nu förstår jag varför jag inte ska parta så mycket. HELT förstörd idag... Hade inte ens tänkt gå ut igår, var ju inne på min vita månad för det är ju inte bra för mig att dricka. Det gick inge vidare. Vi var hos Emelie och grillade och sen drog de med mig till Stadshotellet. Det var riktigt kul, kändes värt det att gå ut och roa sig. Släppa loss och ha lite lajbans. Jag har ju hållit mig lugn sen Peace and Love. Men man får stå sitt kast idag... min hjärna klarar inte så mycket party. Men kul hade jag!

Bakisdag idag med komedier... som DENNA

Sensuella Isabella

2009-07-19 @ 17:06:39 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Vi ska snart äta tre-rätters hära :) hur mysigt är inte det då? Jag ligger och lyssnar på Enya och grejar och för över bilder. Idag är det en riktig softardag och det är så himla välbehövligt.

I fredags var jag ju på Thomas Ledin! Vilket drag. Det var skitkul att hoppa och gapa med tanterna haha ;) Var där med mamma och hennes två kompisar, vi hade skitroligt! När Vi är på gång drog igång blev det ett jäkla drag och hit efter hit spelades. Sen träffade jag några roliga killar som sjöng Sensuella Isabella för och med mig och dansade och sen blev jag bjuden på efterfest..

Igår var det första soldagen då jag inte jobbar - äntligen! Var ute med båten på Tisnaren hela dagen. Snackade med ett gäng ungdomar som paddlade kanot där och blev så himla pepp på det själv. Vi har ju Sveriges längsta kanotled här och massa vindskydd överallt, hur kul vore det inte att dra iväg med massa folk och paddla, dricka öl, stoja och ha kul?! Jaja.. på kvällen blev det i alla fall Harry Potterbio. Lätt bäst hittills och kärleksfnask blev det, det gillar vi.

Nu blire hänga upp mina nya gardiner och ha Super Mario-turnering på hederligt Nintendo!

Det ligger i luften

2009-07-16 @ 21:31:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Tjaba tjena hallå! Igår var jag och Amanda på allsång på Djulö med Anna Book och Gabriel Forss. Det var roligt :D Anna Book var störtskön! Så jäkla rolig brud det blev nästan lite stand up comedi mellan låtarna och hon tog över konferencierrollen lika mycket som Gabriel. Vad gjorde man för roligt idag då? Jobbade kanske! Långdag.. sen grilla med papps och syster.

Imorn ska jag på Ledin! Festen har börjat!

Äta ute gillar vi

2009-07-14 @ 21:08:32 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Godkväll. Kom nyss hem för dagen. Var riktigt trött på jobbet idag, gick och lade mig och sov i vilorummet på fikarasten för andra gången i sommar, då är det illa. Farmor och jag lunchade på lax m. skagenröra och färskpotatis på Köksterassen, det var skitmysigt. Förgyllde min lunch med en trevlig pratstund med käraste farmor. Efter jobbet var jag och Amanda på gymet och efter drog vi till Harrys och träffade resten av brudarna. åt middag på uteserveringen i solen. Gott var det också, majskyckling med svamprisotto och rödvinssås mmm! Sved dock lite i plånboken... men väldigt värt det. Alltså käkat ute hela dagen.. det var ju inte fel, så skulle man gärna vilja ha det jämt ja tack. Om det var gratis...

Sista avsnittet Grey's nu!

What a difference a day makes

2009-07-13 @ 21:05:52 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Eftersom jag missade en hel del avsnitt av min älskade, bästa favvoserie när jag var i England så håller jag på att titta ikapp de avsnitten nu. Det är förstås Grey's Anatomy jag pratar om. Stolt girlie girl geek! Jag kan inte få nog, det är den enda serien jag aldrig tröttnar på, det blir liksom inte sämre trots att fem säsonger har gått. Efter lite eftersökningar hittade jag äntligen en sida där man kan kolla på det på internet. Det har jag letat efter länge så då blev jag glad. Man måste inte installera något, bara klicka sig fram och kryssa installationsfilerna och gå framåt på start. Asabra kolla HÄR. Igår såg jag Episode 22 What a difference a day makes och jag måste säga att det kan vara ett av de bästa avsnitten hittills. Izzie och Alex alltså... rörande, sorgligt och mycket mycket bra!! Älskar't. Nu blire Episode 23! Love

Hjärnskada suger

2009-07-11 @ 15:55:08 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Jag är så himla trött! I helgen ska jag sova ikapp en hel veckas för lite sömn. Kan jag inte bara få bli frisk eller?! :( Så himla less på det här. Jävla olycka som har orsakat så mycket skit. VAFAN. Jag har varit på ger-rehab ett antal gånger nu. Det är på vanlig svenska rehabilitering efter kraftig hjärnskakning. Så nu har jag gjort 6 timmars tester för att kolla hur hjärnan har återhämtat sig. Jag fick rita, trumma, spela kort, svara på tusen frågor... det man testade var logik, allmänbildning, motorik, luktsinne, sifferminne, språkminne o.s.v. Min läkare sa att jag är en klassisk hjärnskada. Jag hade bra resultat på allt utom något som kallas arbetsminne och är det vanligaste efter krafitgt slag mot huvudet i hög hastighet. Det innebär att jag dels blir väldigt lätt trött och utmattad och måste anstränga mig mer och sova mer än normala människor. Jag har också svårt för vissa saker och måste träna upp hjärnan. Min läkare sa att jag ska lösa Soduku, träna huvudräkning, spela Tetris och World of Warcraft! Det ska tydligen vara jättebra för att man måste vara snabb och hålla reda på många saker samtidigt.

Min livsstil har dock ändrats radikalt nu när jag börjat jobba hemma i Sverige igen. I England jobbade jag ju nätter och då kunde jag sova mina 10 timmar som jag behöver. Men nu när man jobbar vanligt 8-4 jobb är det lite svårare. Jag måste gå och lägga mig jättetidigt (jag som är nattmänniska) och är ändå helt förstörd på mornarna när jag måste hålla mig vaken. Jag kan fortfarande sköta mitt jobb givetivis, men det är otroligt ansträngande för jag måste koncentrera mig så mycket.

Ändå sa doktorn att jag har jättebra prognos för att bara ha gått 4 månader sedan olyckan. Jag vill vara frisk NU. Jag vill kunna leva exakt som jag kunde innan! Det är en svår balansgång...Jag har gjort så himla mycket roligt på sista tiden, för är det något jag har insett så är det att man lever bara en gång! Man ska passa på att njuta av livet och göra massa roliga saker, göra det som faller en in och inte vara så förnuftig hela tiden. Man fattar inte hur fort livet kan få en vändning och man vet aldrig när det tar slut. Man tror liksom inte att en sådan grej som en olycka ska hända en själv eller någon nära. Hur som helst nu när jag jobbar på vanliga arbetstider känns det som att jag inte hinner med att leva ibland. Det blir mycket jobb och det blir mycket sömn. Och när jag väl gör något roligt efter jobbet och kommer i säng lite för sent är jag helt förstörd dagen efter. Jag vill ju inte bara jobba och sova! Och sedan kommer helgen och då vill man bara sova ikapp en hel veckas för lite sömn. Jag vill vara frisk...

Konserter jag var på - Peace & Love

2009-07-07 @ 19:13:42 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
http://open.spotify.com/user/ka-tjing/playlist/0dPy91RLpn9LVB6SJCjOFH

Min Spotify-spellista Peace and Love. Lyssna på bra grejer! Kan öppnas med Spotify. Enjoy!

Midsommar

2009-07-07 @ 18:35:03 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Göra midsommarkransar

Karins goda tårta





Bilder snodda från Emelie

Catch up

2009-07-06 @ 21:46:02 Filed in: Bournemouth
Kommentarer: 0
Long time no seen. Hur är läget med er då? Jo jag har ju kommit hem från Bournemouth nu, det var så jäkla kul. Så himla roligt det var att jobba i bar. Och alla människor jag träffade, har börjat sakna dom lite! Min bästaste stad, dit måste jag åka igen. I alla fall har det varit full rulle sen jag kommit hem att jag inte hunnit tänka tillbaka så mycket på allt jag varit med om. Jag kom ju hem dagen innan midsommarafton och sen var det en härlig midsommarhelg firarandes i Vingåker på landet med massa folk. På midsommardagen var jag och Emelie i Brevens bruk och dansade bland ännu mer folk.

Nästa grej på G var att börja jobba på banken igen dagarna efter midsommar. Det kändes lite märkligt efter ett år inom service att vara tillbaka på kontor. På't igen bara! Och så har Victoria börjat där vilket jag är jätteglad över. Några dagar senare var det åter igen dags för nästa grej, Peace and Love festival! Jag och ett härligt gäng tog fart till Borlänge och levde äkta festivalliv. Det var så jäkla kul! Mycket roligare än vad jag hade trott till och med. Strålande väder, nästan lite för bra så man fick sitta i skuggan för att inte svimma i värmen. Men så värt det! Jag såg 18 konserter sammanlagt tror jag, 16 olika band. Moneybrother har fått ett nytt fan, Lykke Li var bäst på scen (vilket drag!) våran local Erik Hassle har blivit flickidol, Håkan Hellström kunde inte bli bättre och Lasse Winnerbäck var lika bra som väntat. Jag träffade lite folk från Guadeloupe också, jättekul att se dom! Sammanfattningsvis grymma dagar.

Annars har jag träffat Sara för första gången sen oktober! Det var ett bra tag sedan efter alla våra resor. I fredags var vi hos henne på Bonäs och grillade. Lördagen träffade jag Emelie och åt bigaråer och jordgubbar och sen gymmade, sen blev det grillspett på kvällen och en rulle med syrran. Igår var vi på glassrestaurang Smultronstället med syster, mamma, Ö och E och sen vidare till Norrköping. Jag hittade äntligen en ny bikini och lite andra fynd.

Kort & gott - det händer grejer! Måste gå nu men vi hörs snart igen.

RSS 2.0