Filmtoppen

2010-02-26 @ 14:19:14 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
En ny film har kvalat in på min topplista över de bästa filmerna:
My sister's keeper

Jag är en sådan som inte kan gråta på film... men till den här grät jag flera gånger! Den berör mig så himla mycket och är en otroligt stark film med ett oerhört viktigt budskap. Det är av samma regissör som till The Notebook, så alla som har sett den kan förstå vilken klass det är på den här filmen. Den är såå himla bra med en jättefin men sorglig historia. Den handlar om livet och hur det kan vara när det är som bäst och som värst, vad man prioriterar i livet och vad som egentligen är viktigast - kärleken, att ta hand om varandra.

Jag rekommenderar alla att se den! Betyg 5/5 *****

En sådan dag...

2010-02-26 @ 13:51:57 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Det är en sådan dag då jag bara vill ligga i min säng hela dagen. Orkar inte göra någonting och är så himla trött. Det har varit en intensiv vecka med massa roligt att göra varenda dag. Bio två ggr, shoppingrunda, gymma, sola, hänga med Madde, hänga hos Hillevi, stand up etc. Full rulle från morgon till kväll och jag gillar när det är mycket att göra, det är då jag mår som bäst. Och det roliga har bara börjat. Det känns dock i kroppen idag att det har varit mycket och dessutom har jag inte sovit gott på länge. Jag har lust att sova hela dagen........... fatta va skönt, men det går int. Ska väl försöka komma iväg på ett träningspass på gymet åtminstone. Och ikväll ska vi grilla raclette, yummie vad gott det ska bli.....

((Vet Bea att du kommer bli cparg för att jag lägger upp denna. Men då
får du väl bli det då. Den här låten är så otroligt bra att den inte får missas.
Den är soundtrack till en av de bästa filmerna My sisters keeper.))


Do I hold you too tightly? When will the hurt kick in?

Our hearts they beat and break.
Life is beautiful but it's complicated.

Shoppingrundan

2010-02-26 @ 13:05:29 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

I onsdags var jag, Madde och Bea på värsta shoppingrundan! Vi var i Norrköping typ hela dagen och shoppade loss. Fyndade massa fina grejer :) och nu är jag sugen på att handla ännu mer för det börjar komma in så mycket vårfint! När man väl har börjat handla är det kört alltså, då vill man bara ha mer, då kommer shoppingruset! Man känner sig ju så mycket fräschare med nya snygga kläder. H&Ms webshop lockar som alltid och Nelly, maaaah måste hejda mig nu och hålla i pengarna...

Btw, det första som händer med min nya favvotröja är att min jacka fastnar i trådarna och garderobsmänniskan på Harrys rycker i jackan så det blir värsta jävla maskhålet. Vafan! ...... #*%¤##" Har märkt av att jag varit mycket med älsklingen Maddepadde på senaste tiden, har börjat bruka F-ordet i min mun. Det kanske inte är så bra.


Stand up

2010-02-25 @ 23:58:42 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Middag och stand up på Harrys ikväll. Så jävla kul!! Thomas Järvheden var så himla rolig.



Han skriver bra och roliga låtar också. Inte fy skam det inte.



Valentine's Day

2010-02-23 @ 21:49:20 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Mamma bjöd mig och syrran på bio ikväll. Vi tre och några andra kompisar, supertrevligt. Filmen var jättebra verkligen och inte alls som jag trodde. Den liknade Love Actually väldigt mycket och det var massa bra kända skådespelare i den. SE DEN! Det var verkligen en feel-good film och jag gillade den skarpt.


Illern Göran

2010-02-23 @ 17:17:15 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Har kollat på "Ja' ä inte bitter" idag med Vickan. Illern Göran är roligast!


Version 2010

2010-02-22 @ 22:11:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Kan inte bestämma vilken Hurtfulvideo som är bäst riktigt. Det har kommit en ny - version 2010, snyggast med specialeffekter och otroligt proffsig. Vet inte hur många musikvideos det finns nu med Hurtful - Erik Hassle, typ 4. Men de här två är bäst.
http://www.youtube.com/watch?v=4OZCuHmgVek&feature=fvsr

och

VERSION 2010

Sweet!

2010-02-21 @ 19:38:05 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Så har helgen passerat. I fredags var jag och tre vänner på Olympos och käkade sen gick vi hem till mig och drack vin. Igår lekte mamma städ-Hitler och delade ut städuppgifter. Alla fick genast mycket att göra och jag dammsög rummet och drog snabbt till M på bakishäng istället. Hemma köpte vi även en 47-tums TV (yes!) som vi kollade Melodifestivalen på. Idag har jag varit hos pappa och lekt med Villypilly, han sa att han var Bamse och jag Lilleskutt och så byggde vi snögrottor och åkte snowracer. Sen kom Maddepadde och vi kollade på Askungen och spelade Wii med Ville, sen drog vi till gymet och tränade och solade.

Snart ska familjen dra på Farsan på bio. Hoppas att den är bra :)


1 år...

2010-02-16 @ 20:22:22 Filed in: Olycksdagen
Kommentarer: 0
Idag den 16 februari 2010 är det exakt ett år sedan min trafikolycka hände. På fettisdagen och allt! Jag har typ "firat" att jag sitter här idag med att käka lunch på nya Coffeehouse (superfint), gymma och träffa massa godingar. Var på Mälarsjukhuset imorse också, träffade min kirurg och fick mest jobbiga besked. Men jag försöker att inte deppa ner mig och kör på ändå! Imorn ska jag dit igen, så får vi se hur det går då. Nu ska jag träffa M.

Puss på er, ät mycket semlor.

Helgens roligaste...

2010-02-16 @ 20:13:29 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
kommentar sades av Kim Anderzon (Sällskapsresan, Göta Kanal.) 
Efter att med ett leende ha granskat mig och Emma från topp till tå utbrister hon,
Vilka ärtor!
kim

Hahaha, det levde vi på hela helgen.

My new love

2010-02-15 @ 19:11:58 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

är denna låten:



Idag var sista musikaldagen. Nu är det slut! Det var kul så länge det varade och Emma & jag är
i tidningen idag från helgen, wohoo så jävla coola.
Idag har jag även varit hos frissan och färgat håret litt, det blev snyggt.

Inspire me

2010-02-14 @ 00:43:20 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Helgen är i full fart med musikal! Madam under jorden på temat och hela dagarna ägnas åt att spela fiol. Det går skitbra!

Jag ska försöka se om jag kan få fart på min webcam. Jag vill ju sjunga in mer musik!

Jag behöver lite inspiration. Låtförslag mottages med nöje!


She's back from fjällriket

2010-02-09 @ 15:23:21 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag har varit iväg och roat mig i en vecka. Först var jag i Sandviken och sjöng och åkte skidor, och sen var jag i Sälen och roade mig på många vis och så praktiserade jag i skidskolan och lärde ungarna åka skidor! Så jävla kul har jag haft! Ska slänga upp några bilder så småningom.

Ikväll är det Madam under jorden repetition. Ni glömmer väl inte att köpa biljetter till helgens föreställningar?
Premiär på lördagkväll och sen två föreställningar på söndag och tre skolföreställningar på måndag.

Smakprov:

RSS 2.0