Bilder från Julafton

2009-12-28 @ 21:47:22 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0




Foton by Eriksson family


Jul & födelsedag

2009-12-28 @ 21:36:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Julen är förbi. Den har varit jättemysig och så oförskämt många julklappar jag har fått! Jag och syster firade julafton på tre olika håll för att hinna fira med alla. Vi vaknade hos mamma och drack varm oboy med vispgrädde. Till lunch åt vi fläskfilé & klyftpotatis hos pappa, mmm! Har blivit tradition att bryta av julmaten med något annat. Sen kom tomten och skulle ge presenter till lillebror, men han utbrast att "jag ser ju att det är du farfar." Senare åkte vi till våra kusiner med farmor & farfar på världens största julbord. På kvällen åkte vi hem och firade med mamma och hennes sambo. Jag tror aldrig jag har fått så mycket julklappar!

På juldagen var det FEST! Storslagen fest, vi började hos Emelie och fortsatte på Safiren och sen blev det efterfest och hela köret och jag kom hem alldeles för SENT...

Annandag jul = MIN FÖDELSEDAG. Och i år fyllde jag 20 bast. Mer paket! Det kom gäster till mig och jag var med all rätt trött. Vi bjöd på fika och middag samt vin och öl. Jag stog över det alkoholhaltiga...

Igår firades min födelsedag med släkten på pappas sida. Vi bjussade på pizza och så tävlade vi i Wii.

KUL JUL! Nu går vi mot Nyår! Idag var jag och premiärhandlade på Systemet.


Avatar 3D

2009-12-21 @ 18:41:51 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag skrev nyss ett mail till skadejuristerna ang. mitt olycksfall. Det ska bli sjukt intressant att se vad de svarar! Jag väntar med spänning.

Sov 12 timmar i natt. Vet du hur gött det var eller? Mihiii jag tog igen jobbhelgens förlorade sömn. Idag var jag och syrran på stan och handlade lite, sen gick vi till gymet och tränade och solade. Efter det lagade jag lite lunch och så kollade vi Julkalendern Pelle Svanslös. Den var faktiskt bättre än vad jag kom ihåg.

Nu blir det Avatar 3D bio med polers.

Hasta la vista baby!






Min helg

2009-12-21 @ 18:32:16 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Hej och hallå bloggen.

Jag har jobbat hela helgen. Lördagen var minst sagt intressant när jag och en kollega började gräla. Aldrig hänt förut, men nu får det fasen vara nog. Får se vad det blir av den saken. I söndags var vi tre personal på 140 gäster varav 120 kom en halvtimme innan stängning. Det var handbollscup i stan och självklart skulle många äta två gånger innan och efter match vilket vi inte hade räknat med... Aaaah! Vi sprang som små idioter och allt tog slut samtidigt. Samtidigt som baconen tog slut skulle man in och steka mera, och då tog förstås brödet, filen, påläggen, apelsinerna och allt annat slut samtidigt som vi inte hade några bord kvar till alla gäster som strömmade in. Tallrikarna tog slut och disken ökade och vi bokstavligt talat SPRANG bakom kulisserna. Haha kaotiskt var det, men gästerna verkade i alla fall nöjda och glada!

Annars har jag ätit julmat hos pappa, spelat nyinköpta Wii, käkat på Olympos, ätit hos farmor & farfar, kollat Sunes jul och Bonde söker fru.

Julkalendrar

2009-12-18 @ 12:35:26 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Sitter och kollar på gamla julkalendrar! Saknar dom, de var ju BÄST när man var liten. Det var mycket bättre förr... Min första som jag minns är Tomtemaskinen, så från -93 och framåt kommer jag ihåg. Och Sunes jul har jag sett i efterhand.
Minns ni?



1994 och 1995 är det vaga minnen från. Jag minns Håll huvudet kallt och Jul i Kapernaum vad de handlade om och vissa bitar. Men det kommer tillbaka ännu mer när man kollar! Haha, NOSTALGI!

1994

1995

Love it

2009-12-17 @ 22:56:39 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Mitt favvopar, favvodans och favvolåt i So you think you can dance.
Bäst ♥


Snart ett år sedan...

2009-12-16 @ 23:03:50 Filed in: Guadeloupe
Kommentarer: 1
Såhär spenderades min 19-års dag den 26 december förra året.
Köpcentrum Carrefour, stranden Grand Anse, öl och äta Bokits - och sen var jag nöjd.





Foton by Konrad.

C'est tout blanc!

2009-12-16 @ 22:43:37 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
HAHA. De diskuterar just nu på NRJ en kille som inte vill slicka sin tjej för att det smakar illa. Vad ska han göra? Köpa en god tvål, eller kanske glitterspray? Jadu! Ojdå nu blev bloggen plötsligt ganska vulgär, det var ju lite vågat. My bad!

Liten checklist över dagens händelser:
- Promenad i snön
- Skrivit upp mig på vikarielista
- Pratat med min gamla musikklasslärare
- Varit på Statt och pratat
- Sultans & häng i Callieballies lägenhet
- Telefonsamtal
- Glögg & pepparkakor
- Låtinspelning
- Tänkt träna, gills det?
- Bonde söker fru (alla bönderna valde som man trott)
- Betalat kryssning

Spela fela

2009-12-16 @ 22:27:20 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag har börjat spela fiol igen! Spelade i måndags och i tisdags. Igår var det musikalrepetition, det är nämligen dags för årets musikal i februari årets motsvaring till Musikal till Max. Den här gången heter den Madam under jorden och det är därför jag dammat av fiolen och börjat spela igen. Gustav har till och med fixat en blogg om den, haha! Sweet. Madamunderjorden.blogg.se Lite bakom kulisserna så där. Det var faktiskt mycket roligare att vara tillbaka i orkestern igen än vad jag trodde, det kommer bli kul.


Gårdagens rep.

Bonne nuit tout le monde

2009-12-13 @ 23:17:02 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Konserten var bra! Arvids band, som jag inte kommer ihåg vad de heter, spelade och sen Becky Sharp. Gött mos. Sen drog vi till Donken och tog en liten burgare och milkshake och pratade skit.

Ikväll gick två av mina favoritfilmer på TV, The Holiday och Pay it forward som jag skrev om för inte så länge sen. Så himla bra filmer som passar skitbra i höstmörkret. Hoppas ni inte missade dom. Själv såg jag mest På spåret haha! Pensionärvarning... Fredrik Lindström är så himla ball.

Nu är det bäst att sova. Imorronbitti ska jag upp tidigt för att åka rymdraket på Mälarsjukhuset.



Tomteklubben

2009-12-13 @ 16:54:31 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Phu! Idag vettni har jag jobbat som barnpassare i Kvarnengallerian, vi såg ut som små nissar och tomten hade vi med oss också. Det var kul. Vi satt och sjöng och ritade och sådär och sen var det bonuslottdragning och lite sång och dansunderhållning på övervåningen. Kul jobb, jag gillar't, mer sånt. Nu ska jag chilla lite och kolla på Robinson och sen blir det Luciarock i Inferno med friends. //Tjing!


Den här bilden är så jävla kul.

Hopplöst fall

2009-12-12 @ 23:44:55 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
JAG ÄR PROPPMÄTT!

Nu ångrade jag mig igen! Eriks version är mycket renare och kraftigare när man bara lyssnar utan video. Kommer aldrig kunna bestämma mig vilken som är bäst. De är bäst på så himla olika sätt!


Julbord

2009-12-12 @ 18:35:17 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Julklappsshopping i Norrköping idag. Puh! Bara några klappar kvar. Nu bär det snart av på julbord på Djulö herrgård. Det ska bli otroligt gott, har längtat! Blev inget riktigt julbord förra året, nu jäklar.

Idol igår, båda var så värdiga vinnare alltså. Men jag skulle helst hört vinnarlåten med denna kille på radion. Tyckte i alla fall det igår, haha gud va det pendlar. Calle!


Snälla tomten!

2009-12-10 @ 20:12:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Isas önskelista (jul + födelsedag)

* Första & andra säsongen av High Chaparall [X] Check!
* Filip & Fredriks övriga serier (förutom Vem kan slå.. & Söndagsparty)
* Musikalbiljett till Grease, Hairspray
* Biljett till The last Bounce
* Underkläder
* Nattlinne, pyjamas
* Sony Ericsson mobil
* Sängkläder
* Ögonbrynspenna
* Biljett till föreläsningen av Fredrik Lindström
- Svenskar är också människor
* Att gå på Wallmans show
* Massage
* Prenumeration på Musikermagasinet

Vad önskar ni er för något?




Försenad veckan som gått

2009-12-09 @ 22:45:04 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Måste ju slänga upp en försenad veckan som gått, det har ju blivit lite av en tradition. Dessutom är det lite kul att tänka tillbaka och fundera över vad man egentligen gjorde. En vecka går så snabbt och man gör mycket mer än vad man tror. Förra veckan hann jag i alla fall med:

Jobbade hotellstäd 1 dag. Fikade med Afrika-Tora. Fick en rumpsnärt av boy 70 bast. Smakade nybakta pepparkakor. Jobbade frukost 3 dagar. Gymmade totalt ca 3,5 h. Fick ett jobbigt besked. Åt mysmiddag hos pappa. Grät. Blev tröstad. Pratade i telefonen med Amanda från Sälen. Hängde hos pappa. Köpte julklapp till Ville. Köpte båda Tsatzikifilmerna till mig själv. Faxade Danmark. Var på Luftslottet som sprängdes på bio. Fick brev från Danska stadsförvaltningen. Mailade England. Såg på Tsatziki vänner för alltid med syster. Plöjde igenom hela säsongen av Paradise Hotell. Åt saffransbullar. Gjorde en jättefin romantisk vagn på jobbet. Var på sjukhuset. Drack Oboy och åt pepparkakor. Åt myslunch och dessert hos farmor & farfar. Fikade på Sultans med vänner. Plöjde lite Mammas pojkar. Jag var inte bara ledsen, jag var faktiskt lite glad också! Skrattade.


Mitt namn är Trötter

2009-12-06 @ 21:09:22 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Mamma säger att om jag vore en av de sju dvärgarna i Snövit så skulle jag vara Trötter. Och det är så sant så. Ni ska se mig när jag kommer hem från jobbet. Då är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Deckar direkt i sängen, svarar endast Mmm på tilltal och längtar efter att få sova. Så trevlig kan jag vara! Det gick i alla fall fett bra att jobba ensam i helgen! Fattar inte vad jag har att vara orolig över?! Antar att jag blir det av de bitterfittorna som klagar på allt jag gör. Jag är faktiskt grym! Ni skulle se världens finaste frukostvagn som jag gjorde i ordning idag till ett par (som nyss hade gift sig) som skulle ha frukost på rummet. Massa god frukost fick dom och frukt, kakor, kex och jordgubbar och så var vagnen prydd med rosenblad och levande ljus. Jag skulle bli skitglad om jag var dom! Och så fixade jag stämningen i restaurangen med julmusik. Kom och klaga på mig nu om ni kan bitches! ;) Muahaha.

FARMOR & FARFAR ÄR VÄRLDSBÄST! Vill jag säga tusen gånger. De kom och hämtade mig efter jobbet när jag inte orkade gå och sen fodrade de mig med världens godaste mysmat och utsökt dessert. De pysslar verkligen om en i vått och tort. Kärlek ♥

Nu ska jag kolla Robinson innan jag går och lägger mig. Tacka vet jag TV play!

Det här är min Trötter-kompis. Vi är själsfränder

Ahh

2009-12-04 @ 21:45:15 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Asså fyfan vilken jobbångest jag har. Går igenom allt jag ska göra imorn och oroar mig på tok för mycket. Blir så jävla trött på mig själv, snacka om att ta mig sig jobbet hem. Detta går inte i längden alltså. Har plöjt igenom lite serieavsnitt för att hålla tankarna borta. Det blev skitserierna men ack så underhållande Mammas pojkar och Paradise Hotel. Blir inte mycket sömn i natt känner jag..

Life is a bitch

2009-12-04 @ 15:35:52 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Hej bloggen.

Var nyss på Sjukan på neuroträff för ungdomar och träffade två underbara människor. De är så himla starka, jag beundrar dom och önskar att jag var lika stark.

Usch, jag har hamnat i en svacka. Är så himla ledsen. Har fått ett skitjobbigt besked från Mälarsjukhuset. Var inte alls beredd på det, det går inte alls som jag tänkt mig. Fan, det känns som att hela min värld har rasat. Alla mina planer, förhoppningar och närmsta framtid har raserats. Nu vet jag inte alls hur min vår kommer se ut. Jag tappar gnistan alltså, ska jag behöva anpassa mig och planera om en gång till!? Jag hatar att anpassa mig, jag vill bestämma själv...
Jag klarar fan inte mer, inte ännu mer. Börjar mer och mer tänka att nu ska jag stämma de jävlarna. Skaffa en bra advokat och stämma skiten ur dom. På ett sätt känns det som att man skulle få lite plåster på såren då eller nåt. Vet dock inte om det skulle gå nu när det har gått tio månader. Hmmm. Och så ska jag jobba i helgen, så ska jag behöva gå runt och tänka på det här då också. Åh, va fan. Känns som att det bara är en jävla motvind hela tiden, kan man inte få ha lite flyt eller. Varför? Jag klarar inte det här själv alltså, jag pallar inte mer. Fan.

Jag vill förbättra världen

2009-12-01 @ 23:35:40 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Jag har kommit på en grej! Jag tycker att det är skitkul att skriva, undersöka, leta info, skipa rättvisa och beröra. Det är så himla kul när man får till en bra text som väcker uppståndelse och får en annan människa att tänka till. Det är det som är det roligaste med hela grejen att man faktiskt påverkar och berör en annan människa på ett eller annat vis. Under all min kontakt med myndigheter o.s.v. har jag blivit riktigt bra på att uttrycka mig och har lärt mig hur man handskas med dom. Jag har lärt mig så himla mycket hur den juridiska djungeln fungerar, hur man gör med ersättningar och hur sjukhussystemet är uppbyggt. Det är jag så himla glad över att jag kan nu för man har sådan nytta av det så det är inte klokt. Det är så himla kul att kunna slänga iväg ett mail till överläkare på sjukhus, Danska stadsförvaltningen, och allt vad det nu är, och veta exakt vad man pratar om och kunna prata "deras språk" liksom, och få de att lyssna på en. Jag brinner verkligen för är att skipa rättvisa och föra saker framåt och skriva och bevisa att Jag har faktiskt rätt, Lyssna på mig för så här är det, Ni måste göra någonting åt detta. Man kanske skulle ta och bli journalist och jobba med orättvisor... Skriva artiklar som väcker uppståndelse och som får människor att tänka till. Tänk så många människor som far illa där ute. Tänk så många som behöver få sin röst hörd. Tänk så många som förtjänar bättre. Tänk så många viktiga saker som väntar på att uppmärksammas. Jag vill skriva om viktiga saker! Jag vill beröra. Jag vill att jorden ska bli en bättre plats.

Apropå att ändra världen. Tänk om alla vore som killen i denna film. Världens mest inspirerande film. Han är min idol.


Rumpsnärt av boy 70 bast

2009-12-01 @ 23:25:07 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Har jobbat de två senaste dagarna. Städat och jobbat frukost. Vet ni vad som hände mig idag? En på jobbet ca 70 bast stannade tvärt upp när jag gick förbi. Jag frågade vad han gjorde och han svarade, tittar på dig. Sen snärtade han till mig i rumpan när jag gick förbi! Snacka om att jag blev chockad! Inte kunde jag tro att en så snäll människa kunde vara en liten snuskgubbe. Jag tog i alla fall detta skämtsamt och väldigt oseriöst. Men jag menar, egentligen, om man tänker efter är inte detta snudd på sextrakasserier? Jag känner ju inte människan! Om det skulle hända igen, tänker jag i alla fall säga ifrån. Hmm. Och idag på eftermiddagen har jag gymat och fått smaka nybakta pepparkakor. Ikväll träffades kompisgänget under en fika med Afrika-Tora som nyss har kommit hem från Mali!! Det kändes som om man träffat henne igår... men ändå inte, hon "ska" ju inte vara här, hon är ju i Afrika.. det blir fel i hjärnan. Superkul var det i alla fall och hon såg ut som en äkta rastafari med småflätor i hela håret. Välkommen hem!




RSS 2.0