Myspys

2010-01-27 @ 20:51:46 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 3
Ligger i min säng och har tänt upp hela mitt rum med stearinljus. Det är min nya grej, så himla myspys! Jag har köpt världens finaste sängkläder som jag inte kan sluta titta på, de passar så himla bra in i stilen jag har på mitt rum. Mitt rum speglar verkligen min personlighet nu känns det som.

Igår var en mysig dag! Gjorde Ceasarsallad med vänner hos Frida och hade det gott. Sen åkte jag Maddie och syster till badhuset och njöt. Det var verkligen skönt att simma lite och bada varmt och basta. Kvällen avslutades hos Frida igen med myspys och att bara vara. Mysdag i goda vänners lag!

Idag har jag typ storstädat och lagt undan två kassar kläder som ska bort, varit på "hypnos" på sjukhuset, varit på Arbetsförmedlingen, köpt nytt Friskis & Svettiskort och fikat hos farmor & farfar. En bra dag förutom att det typ är snöstorm ute!

Någon som vill kramas? Kom hit då så myser vi :)



Köp biljett nu!

2010-01-26 @ 12:15:59 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Nu har biljetterna till årets största musikal i Katrineholm släppts - Madam under jorden. Det kommer bjudas på teater, sång, dans och massa musik. I huvudrollen som Madam ser vi ingen mindre än Kim Anderzon från Göta Kanal-filmerna. Jag spelar fiol i symfoniorkestern. Vi kommer framföra grymma låtar som Master of Puppets (Metallica) med både elgitarrer, trummor, bas och massa stråkinstrument, Another Brick in the wall (Pink Floyd) och maffig acapellasång ur Ronja Rövardotter.

Föreställningar:
13/2 kl.17.00
14/2 kl.13.30 och 17.00

Biljetterna släpptes igår och går att köpa på Katrineholms Kuriren.
Pris: Vuxen 130 :-   Ungdom 65 :-

Detta vill du inte missa! Köp biljett nu.


madamunderjorden.blogg.se


Hey!

2010-01-26 @ 11:51:30 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Har inte skrivit sedan i lördags. Ni skulle sett vilken fin "frukost på rummet-vagn" jag gjorde på jobbet i söndags! Med orkidéblommor och massa fint. Katrineholmsrevyns Stjärnspeckat var så jävla kul! Högt över förväntan. Har inte skrattat så mycket på länge. Sketchen som hette Jultidningar var typ det roligaste jag sett, jag verkligen kved av skratt i stolen. De gjorde sig så jävla roligt fula. Ni som inte sett Katrineholmsrevyns föreställning - gå och se den! Det är så värt det. Sen åkte iaf jag, Arvid och Vickan hem till mig och käkade thaimat och kollade lite på Sunes Jul och Pelle Svanslös. Skitkul kväll! :)

Gospelkören i söndags... fyfan vilket röj, så borde vi alltid hålla igång. Så himla roligt. Sandviken i helgen kommer bli awesome!

Snart blir det lunch hos Frida! Sen ska jag träffa Maddiepaddie.

Bild by katrineholmsrevyn.blogg.se

Hjälp Haiti!

2010-01-23 @ 14:58:13 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag har skänkt 10 kronor till alla numera skadade, föräldralösa och hemlösa barn på Haiti. Hälften av Haitis befolkning är barn och situationen för dom är mycket akut. 10 kronor är inte mycket, men det är i alla fall någonting. Det är inget man märker av i plånboken men det blir mycket hjälp till de på Haiti som är drabbade om alla skänker något. Många bäckar små...

Gör det du med! Och sprid vidare till alla du känner.

Om du vill skänka 10 kronor till Rädda barnen på Haiti, som jag gjorde, skicka bara ett sms med texten:
10KATASTROF till 72950


Skadat barn på Haiti, bild UNICEF.

Min lördag

2010-01-23 @ 14:34:27 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Den här helgen är min sista schemalagda jobbarhelg. Så jag har alltså jobbat idag. Det var en bra jobbardag med lagom mycket att göra. Och gästerna kom bra så jag fick gå hem i tid. Annars är det slappt... jag är lite tjött. Har kollat på Ron Jeremy-avsnittet från High Chaparall och käkat tacos. Ska pallra mig iväg på Katrineholmrevyns föreställning med Vickan och några senare. Fram till dess blir det mer High Chaparall, eller kanske lite Köping.

Vad ska ni göra ikväll? Ut och röja?

Softish

Operation

2010-01-23 @ 14:17:41 Filed in: Rehab
Kommentarer: 2

Nu har jag fått ett till brev från Mälarsjukhuset. Nu har jag blivit kallad på operation.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH

Blandade känslor... det är bra att det drar igång, men jag är nervös och rädd som fan.

Pulkarace!

2010-01-21 @ 18:01:57 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Idag har jag åkt pulka i Stalls backe med Hillan och Vickan. Det var askul! Och så var det lite terapi också kan man säga. Första gången jag åker nerför brant backe igen, det var lite läskigt men det gick bra och man landade mjukt :) skojskoj. Sen åkte vi till Hillan och Pelle och drack varm choklad och åt ostfralla. Asmysigt! Sen dess har jag bara legat och myst runt värmeljus med soft musik.

Nu ska jag äta soppa och pannkaka och sen blir det danspasset.

Stor kram!


Musiklärarvikarien

2010-01-20 @ 16:23:36 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 3
Åh herregud vilken minst sagt intressant dag! Jag har vikarierat som musiklärare två lektioner för en 8a och en 7a, båda musikklasser. Det var inte det lättaste! Men det gick helt okej och det var i alla fall inga dryga typer. Men folk sprang runt som yrväder och skulle spela på allt de fick tag på, det kändes lite som man hade hand om ett par apor i bur. Ah herregud. Väldigt ovant att agera lärare när man inte är van, men what the fuck jag klarade det. Tror ni inte att brandlarmet gick på också på en lektion bara för det? Som att jag visste vad man skulle göra då, första dagen, lyckat. Men jag klarade av det också.

Mina kläder från H&M har kommit också, trevligt! Får se vad som ska bytas och om något åker tillbaka. Fått kallelse från Mälarsjukhuset och brev från Stadsförvaltningen. Allt på en gång idag!

Su getir

2010-01-19 @ 14:00:31 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Warra warra warra warra, gel gel gel gel gel gel gel

Här är låten jag går runt och sjunger på hela tiden:


Och här är anledningen till varför jag gör det. Han kan hela texten rakt igenom, så himla
grym kille! Jag vill också:

Bäst

2010-01-17 @ 21:36:28 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Glee - Don't Stop Believe
Uploaded by Bugabookas. - Classic TV and last night's shows, online.

Gäsp

2010-01-15 @ 10:52:58 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Klockan är 10:28 men för mig är klockan typ 14:28. Jag har ju redan varit vaken 6 timmar. Jag har ju liksom redan hunnit äta frukost två gånger, stekt massa bacon, gjort äggröra, servat gäster och gjort andra jobbgrejer. Det är stört att jag mår liksom illa. Kroppen hänger inte med i dygnsrytmen när man jobbar frukost, det blir liksom fel. Jag är hungrig på lunch! Men då blir det ju ännu mer fel dygnsrytm... får väl ta ännu en banan eller nåt.


Det går bra nu

2010-01-14 @ 21:56:35 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Heyhey!

Jag hade supertrevligt hos Hillevi igårkväll med brudarna. Det är synd att vi inte kan träffas oftare.. har inte skrattat så mycket på länge. Tack tjejer! Let's make plans... Sandviken nästa.

Idag har det varit en bra och händelserik dag! Det är väldigt positivt. Egentligen ville jag åka pulka men det blev inte av och så hände det massa andra grejer istället. Jag har fått lite jobbnapp och har några jobbgrejer på G, jippie!! Nästa vecka ska jag vikariera två lektioner för min gamla musiklärare som jag hade i musikklass på högstadiet. Det ska bli jättekul, men lite nervöst är det. Det blir nog kanon! En annan grej som jag har gjort är att jag har varit massa i kontakt med min jurist och fick lite bra besked. Senare var jag på orkester och nu har jag nyss varit på danspass på Friskis, käkat och varvat ner lite. Nu jävlar är det andra bullar med träningen, har tränat fyra dagar i rad nu. Igår var jag t.o.m. på gymet mellan 21-22, det måste vara rekord. Känner mig faktiskt peppad och motiverad på att köra hårt nu. LET'S PUSH IT.

Nä nu sängen. Ska öppna frukosten på Hotellet imorn. Tjingtjing!


Tobbe the man

2010-01-13 @ 15:27:56 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Älskar I en annan del av Köping. Särskilt Tobbe, han är så jävla skön! Man blir alltid glad när man tittar på Tobbe. Bäst!


KONRAD

2010-01-12 @ 23:21:50 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0


Har haft askul i Jönköping med Konrad i helgen. Så jävla kul att ses! Miss old times.
Hans supergulliga mamma bjöd på jättegod mat och så drack vi massa Gwada-shots
som han hade köpt med hem. Maracudja, Punch Coco och hela fadderuttan, nostalgi.
Vi catchade up och bytte massa Gwadabilder och jag fick över 100 filmer, åh!
Vi gick runt lite på stan, shoppade och fikade och så gick vi på Sherlock Holmes på bio.
Jag fick träffa några av Konkes roliga kompisar och jag lärde mig massa kurdiska och
arabiska och så gick vi till en skotsk ölpub och drack lite. Sen gick vi och dansade och
drack shots på O'Learys. Vi åt fyllekäk på en pizzeria och jag ville prata turkiska med
personalen men hejdades för de var minsann araber. Jag mobbades lite för att vi i
Katrineholm säger vitsås och inte vitlökssås till den man har till pizzan. Sen tänkte vi
åka pulka men kom på att vi skulle nog sova istället. Och så lärde jag mig hur man säger
God Jul på ungerska.

Superkul helg!

På fredag, på fredag

2010-01-06 @ 22:25:18 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jag är så sjukt uttråkad! Har inte kunnat göra så mycket de senaste dagarna eftersom jag har varit sjuk. Har mest legat i sängen och kollat på film och surfat, börjar tröttna på det nu. Såg nyss lite Paradise Hotel, det var ganska sorgligt, de grät och var jätteledsna för att Annelie åkte ut. Patrik grät jättemycket :( Hon skulle ju inte åka ut... Som sagt, jag tror ni märker att jag är uttråkad.

Jag vill komma igång med gymmandet och träningen nu. Vilar imorn med, sen ger jag mig på träningen igen, hårdträning. Ska både gymma och köpa friskiskort och kämpa nu. Det är dags.

Jag längtar till helgen, då händer det i alla fall nåt. Jag drar till Jönköping och hälsar på en av mina bästa killkompisarna från Guadeloupe, Konrad. Ska bli så jävla kul! Har inte träffat honom sedan februari, snart ett år sen! Så mycket galna upptåg vi har varit på. Vi har haft mycket kul vi, så vi kan inte ha annat och har massa att catcha up. Fan va gött det ska bli!!




Totalt 16 sidor

2010-01-06 @ 22:21:43 Filed in: Rehab
Kommentarer: 1


Innehåller min och mammas historia + bilder. Ge ut en bok?


Veckan som gått

2010-01-05 @ 18:32:33 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Varit i Norrköping på shoppingrunda med friends. Ätit min favvovarma pasta på det där fiket.. Premiärhandlat på Systembolaget, yeey! Blivit bjuden på julmat, för sista gången år 2009. Spelat Wii Band hero med goda vänner, we rocked! Umgåtts med min syster. Hållit någons hand. Kollat på High Chaparall. Firat in det nya året med middag och brakfest. Frusit arslet av mig. Städat efter brakfesten. Hällt en drink över en person, avsiktligt. Dansat bugg. Ätit på Kinarestaurang med mamma och hennes sambo. Varit inne i dimman. Varit på stan och shoppat. Vaknat i någons famn. Tappat ett armband i snön. Gymmat. Ätit bakistoast. Kysst vackra läppar.

Hihi, en busig vecka!

P.s. fortsatt varit insnöad på denna


She's back.....

2010-01-04 @ 15:56:22 Filed in: Rehab
Kommentarer: 0
Idag är jag mig själv igen ;) raseriutbrottet är bortblåst.

Idag har jag "jobbat" hela dagen. Och när jag skriver jobba så menar jag jobba med mitt olycksfall. Det har blivit lite som ett jobb vid sidan av för det tar upp mycket tid ska ni veta. Men jag tycker faktiskt att det är "kul" eller vad man nu ska skriva för att det ska uppfattas rätt. Jag tycker om att fixa och trixa som ni vet... ställa saker till rätta liksom. Mamma skrev ju dagbok på sjukhuset i Point-à-Pitre så det finns en lång historia på typ 13 sidor dokumenterat. Idag har jag läst igenom alltihopa på datorn och skrivit om lite och fixat. Nu ska jag fortsätta skriva lite mer kompletteringar så att allt blir klart. Kanske skulle ta och göra detta till en bok när jag ändå är igång? Det skulle jag vilja göra faktiskt, kanske. Det skulle i alla fall vara ett intressant projekt. Aja, i alla fall så ska jag skicka allt till en skadejurist sen som jag har tagit kontakt med, så får vi se vad de tror och om de kan hjälpa mig.

Excited!

Att spåra.........

2010-01-03 @ 23:14:10 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Fyfan vilken konstig känsla jag har i magen just nu. Jag är så jävla förbannad! Asså seriöst har aldrig känt så här som jag känner just nu, jag är så jävla lack på allting. Känns som om jag vill gå ut och göra revolt och bara vara evil typ. Det började med att en människa ringde och berättade om massa patetiska -jag-vill-inte-veta-och-jag-bryr-mig-inte skitsaker. Asså seriöst? LÄGG NER för fan, jag blir inte svartsjuk. Om han är ute efter att provocera har han tamefan lyckats för jag kände mig bara allmänt äcklad. Utöver detta är jag bara så jävla trött på detta liv. Jag går ju för fan bara här och trampar... jag vill komma vidare i livet nu! Det finns inte ett dugg som är kul med detta, jag känner mig som en fånge i min egen kropp. Sätt igång med mina operationer nu så jag blir lagad och fin för fanken. Jag är trött på mitt jobb, jag är trött på denna stad, jag är trött på mörkret, jag är trött på att vara trött! Just för sekunden har jag lust att drägga ner mig totalt, äta mig tjock, supa ner mig och inte bry mig om ett jävla skit. Fyfan vad jag är patetisk just nu. Lovar att jag inte har dessa jävla cptankar i vanliga fall, men ikväll spårar jag totalt.

Ska vi ta en sista minuten till värmen och få lite sol och energi? Eller så drar vi till älsklingsHuldis i fjällen och bara lever och skrattar skiten ur oss?! Jag pallar inte detta mer, vi drar outta here! Nu har jag smällt i mig tillräckligt mycket tröstchips & dipp, nu ska jag fortsätta utforska Voddler och kolla på någon film med temat -so long sucker- därifrån. Snälla säg att jag har pms eller någonting för nu känner jag mig som ett kräk. Hasta la vista

Nyårsafton

2010-01-02 @ 17:19:05 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Nyårsafton - oh la la säger jag bara. Vilket röj! Utan dess like. Fyfan va kul det var. Det händer verkligen 1000 grejer på en partykväll toppad med alkohol. Me gusta. Det serverades god mat och massa trevligt folk kom också. De här bilderna är från tidig kväll innan allt spårade och vi förvandlades till partydrägg. Martin bjöd mig på Sambuca och sen blev allt bara galnare.




Foton by Emelie ((Emelie jag vill gärna ha muppkorten också.))


RSS 2.0