Ny låt

2009-10-30 @ 12:43:26 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 1
Idag har jag namnsdag. Eller vi räknar det som min namnsdag för det är egentligen Elsa och Isabella. Woho grattis till mig.

De två senaste dagarna blev jag inringd att jobba, så det är vad jag har gjort + käkade ute med kompisar igårkväll.

Åhhhhh, är lite deppig för tillfället. Jag vill tillbaka till Gwadan, men går ju inte :( fast det är inte bara därför jag är deppig. Allting är bara jobbigt. Har lust att stänga in mig, sätta en lapp på dörren stör ej och inte svara i telefonen, vara ensam hela helgen och bara sova, kolla på filmer och äta goda saker. Va miserabel jag låter, men ibland orkar man bara inte. Åh jag orkar inte!

En dag som denna passar det bra med en ny låt som jag spelat in. En som denna...




Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.

Sagan om Sydafrikanen

2009-10-28 @ 18:43:35 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Alistair, av oss kallad Moffy, som jag jobbade med i England har varit hos oss i Sverige och hälsat på. Han är från Johannesburg i Sydafrika. I fredags tog jag, Frida och My med honom till Julitas julmarknad. Där fick han smaka på massa svenska grejer som glögg, must, vildsvinskebab, sill, pepparkakor och annat som korv, ost och godis. Det var mysigt. Sen fikade vi på Sultans.
**
På söndagkvällen åkte jag upp till Stockholm och mötte upp dom där. Vi åkte till Fridas mormor och blev bjudna på renskav, riktig svensk traditionell mat. Sen åt vi äppelpaj och hängde där ett tag. Moffy lärde sig säga "Hej vitlök, senap." Mycket givande svenskkunskaper. Sedan handlade vi och gick hem till lägenheten på Lundagatan och åt chips och drack Cola. De kollade på en störd och hemsk film som jag inte ville se, så jag städade och läste Aftonbladet!
**
På måndagen åkte vi och hämtade Moffys resväska som hade kommit bort med flyget. Sen var vi lite i city och köpte olika grejer och gick och käkade på ett fik. Och så var det strömavbrott nästan överallt i hela stan! Sen hem igen till Lundagatan, softa lite och så kom Malin och hälsade på som ville träffa Moffy. Jag och My lagade stuvade makaroner och falukorv, mera svenskt att mata sydafrikanen med. Han var inte svår att bjuda på mat. Sen blev det chill och övriga drack rödvin. Jag däremot fick under detta chillande i mig ca en liter Cola, en redbull och 3 koppar kaffe. Energikick! Sen gick vi till en pub. Mer vin - pepsi för min del. Sen bjöd Moffy oss på drinkar.
**
Dagen efter åt vi på McDonken och skjutsade Moffy till Arlanda.

Slut.

Byebye Afrikaan. See ya! Gonna miss you. J'y wet cat ak b idol.


Underbart!

2009-10-25 @ 16:07:50 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Gårdagen var underbar! En så himla lyckad dag. 10-års återträff för alla som har gått i musikklass med massa skönsång, fest, mingel, två konserter, dans och massa MUSIK. Jag har inte haft så roligt på mycket länge! Jag var typ som hög, jag får verkligen världens adrenalinkick av att stå på scen och sjunga. Då insåg jag ännu mer att det är det här jag ska göra, det är det här jag vill göra. En kör på 340 personer, det var helt magiskt! Det var jättebra solister också, några grymma smågrabbar och sen en kille som är född blind som spelade piano och sjöng Your Song så fint så man nästan började gråta, vilken talang! Han är fantastisk. Och vi sjöng så många bra låtar också:

* Desperado med Eagles
* Hungry Heart med Brucan
* Heal the world med Michael Jackson
* Good Song med Salem al Fakir
* Your Song med Elton John
* You've got a friend med Carole King

Helt underbar dag!!



Jag sjunger igen!

2009-10-22 @ 22:49:30 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 0
Här kommer en till låtinspelning med mig! Personligen tycker jag att den här inspelningen låter fylligare p.g.a. ljudkvalitén. Det är svårt att fånga upp bra när jag sjunger starkt i datamikrofonen jag använder, tyvärr.
Men det återstår ju att se vad ni tycker...? Ni kan ju jämföra själva med den andra låten.


Nya Kategorier

2009-10-22 @ 22:38:13 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
För er som inte har sett det har jag gjort lite Kategorier i bloggen så att det lättare att hitta tillbaka till gamla inlägg. Härmed är alltså alla inlägg uppdelade i:

Allmänt Bournemouth Guadeloupe Dagen då livet förändrades Vägen tillbaka och Jag sjunger

Rätt bra att kunna hitta allt på samma ställe och slippa att leta liksom! Varsågod att ta dig en titt!



Give me Bik Bok and a nice movie

2009-10-22 @ 22:00:29 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Nemen tjaba tjena folket. Hur är läget? Läget bra här. Jag kollade nyss på massa kläder på nätet och insåg att jag vill ha hela Bik Boks kollektion. Så jäkla mycket snyggt! Har verkligen börjat gilla Bik Bok och Monki jättemycket och särskilt Bik Bok har skärpt sig som fasen med sina kläder. Dags för webshop? Ja tack!

Iförgår var jag och Madde på föreställningen "Pengarna eller livet" i aulan. Den fick asdålig kritik i tidningen vilket jag inte riktigt förstår varför, för jag och Madde satt och garvade typ hela tiden. Helt klart över förväntan! Och Martin Björk gjorde skitbra skådespelardebut. Annars de senaste dagarna har jag fikat med kompisar, fått massa "to do" gjorda och idag lunchade jag på Hot Basilika med Frida och Amanda. Sen gick vi en sväng på stan och jag gjorde lite ärenden. Och ikväll kommer My och Allistair från Bournemouth. Ska bli så himla kul att träffa den där Sydafrikanen imorron! Det var så himla länge sen, saknar honom.

Just nu är jag skitsugen på att se filmen 500 days of Summer. Den verkar mysig. Den handlar om en kille som blir kär i en tjej, men det är inte besvarat för hon tror inte på kärleken. Lite romantisk komedi tvärtom typ, en kille som suktar efter en tjej, inte det vanligaste manuset i filmer. Därför låter det kul kul! Kolla själv:


Ett jobb för dig?

2009-10-20 @ 13:28:01 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Någon som vill till värmen? Då låter väl Filippinerna lockande? Jag hittade en jobbannons från en väldigt seriös arbetsgivare. Inga konstigheter, mycket bra kriterier. Så vad väntar du på? Sök nu!

ENTERTAINER ABROAD
OPPORTUNITY AWAITS YOU FOR QUALIFIED APPLICANT




Man kan ju undra vad för sorts entertainer de kan söka.....

Debut på bloggen, me singing!

2009-10-19 @ 16:06:31 Filed in: Sången/musiken
Kommentarer: 4
Tänkte lägga upp lite covers jag har gjort på Myspace, men nu funkar inte det att lägga upp låtar där för tillfället så jag fick helt enkelt lägga upp på Youtube. Vågat kan folk tycka, men vafan.. Man måste ju våga lite ibland också annars kommer man ingenstans här i livet :) Säg gärna vad ni tycker!


Rajtanstajtans

2009-10-19 @ 00:10:08 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Häjhäj.

I fredags var det fredagsmys och idol hemma hos mig med brudarna, alltid lika trevlans. Och i lördags då var det fullt ös! Jag har sovit typ hela dagen så jag kände mig inte så sugen på att gå och lägga mig för natten tidigt ikväll. Nattuggla... ändå är jag trött, men jag orkar inte sova. Weird. Jag hade asroligt igår! Hade inte varit ute på en månad så jag var sjukt taggad. Först var jag och ett gäng brudar hos Malin och käkade och sen drog vi ner mot stan. Det var 10-årsjubileum på Safiren med coverbandet Edwinz som spelade och även Erik Hassle, våran local som har blivit känd... Det var i alla fall typ 1000 pers där och skitbra musik så jag dansade hela natten i mina grymt jobbiga klackskor som åkte av ett antal ggr under kvällen. Väldigt rolig kväll var det i alla fall, jag fattar bara inte att man inte slutar dricka när man är på topp? Istället kommer någon med den briljanta idén om att dricka vodka redbull och dricka shots och man är såklart inte sen att nappa. Suck, idag var man inte så kaxig. Men trevlig kväll vare!


Jajemen, så där såg jag ut igår + de förbannat jobbiga men ack så fina
röda klackskorna.

Min nya favvolåt!

2009-10-16 @ 13:42:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Solsbury Hill med Peter Gabriel bl.a. Soundtrack till Vanilla Sky. Åh den är så bra, extas.
Lyssna in den här, höj volymen och enjoy the show!



För grymmare kvalité, lyssna på Spotify! Nu ska jag åka och träna och sola med sötis Madde.

Jag är så himla glad

2009-10-16 @ 13:36:40 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Jippie! Jag ska få mer lön från England! Jag blir så himla glad och nöjd att hårt arbete och kämpaglöd ger resultat! Pengar för mödan lite eller inte mödan men rätt ska fan vara rätt! Det har ju strulat en himla massa och jag skulle fått lönen i maj men äntligen fick jag en check för några veckor sedan med min lön. Det var dock för lite mot vad jag jobbat. Så jag fick kontakta huvudkontoret igen och tjata att det var fel. Så nu har de snackat med mina chefer i puben och det visade sig att jag fått 34 timmars arbetstid för lite betalt! En till check kommer nästa vecka. Jag blir så glad!

**
Nästa projekt är danska försäkringskassan. Jag har inte fått någon ersättning för tiden jag var sjuk och inte kunde göra någonting. Jag får inget från svenska försäkringskassan eftersom jag jobbade utomlands när olyckan hände så jag måste vända mig till danska försäkringskassan efter jag jobbade för ett danskt företag, krångligtkrångligt. Så ska man förstå alla facktermer och shit på danska dessutom, jag säger då det! Jag fick svar att jag inte uppfyllt kraven man ska för att få ersättning, men det har jag ju visst det! Så nu håller jag på och skickar massa bevis och grejs efter att ha fått avslag två gånger. Jag ska fan ha ersättning!

**
Nu fick jag sms från hotellchefen på Statt att jag vunnit biljetter till "Pengarna eller livet"! En föreställning med bl.a. Johannes Brost, Martin Björk och Teliapappan som äger rum på tisdag. Fan va kul! Någon som vill följa med?


Fredagsmys och helg!

2009-10-16 @ 11:57:06 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Jag blir så glad och laddad när jag hör den här låten!

God förmiddag på er! Idag är jag ledig från jobbet! Jag blev inringd både iförgår och igår för de behövde hjälp att städa 48 hotellrum där gäster skulle stanna, så det är vad jag har gjort de två senaste dagarna. Det var så himmelskt skönt att få vara ledig idag och få sova ut särskilt när det dessutom är fredag, jippie :)

**
Efter jobbet igår mötte jag upp Erika och Amanda och gick runt lite på stan, jag köpte sån där multivital vitamindryck som jag fått i mig nu på morgonen. Nu ska vi ladda upp immunförsvaret minsann! I alla fall hamnade vi vid Jöjjes korv och tog en fransk hot dog och snackade skit. Det var jättetrevligt, det är inte allt för ofta man träffar Erika nu för tiden. Det får vi göra om! Senare på kvällen överraskade jag min kära mamma med middag och tända ljus när hon kom hem från träningen. Jag gjorde pastagratäng med bacon, fetaost, oliver och soltorkade tomater. Bära eller brista och det blev faktiskt jättegott och väldigt uppskattat. Det var min lilla mamma värd <3








The climb

2009-10-13 @ 12:38:13 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Åh va skönt att spänningarna har släppt lite. Jag har varit på anställningsintervju idag. Det gick jättebra och så känns det skönt att ha det avklarat, man kan inte göra mer än sitt bästa. Nu är det bara att hålla tummarna.

**
Jag älskar den här versionen av The Climb med Ahmir. Texten och musiken är så himla bra också!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith




Hämtade ut min biljett till Stadshotellets jubileum med Erik Hassle idag också. På lördag blir det fest :)
Nu ska jag luncha med min farmor och farfar. De har nyss kommit hem från en bussresa till Tyskland, tihi. Här hemma äter de kålpudding..... är inte ledsen att jag missar det.... ;)

Min lördag

2009-10-12 @ 13:54:33 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Jag har lite fjärilar i magen. Isa för fan, skärp dig!

**
Idag är det min s.k. lördag efter en slitig jobbarhelg. Igår var sista jobbardagen innan ledighet, dock inte lika länge vilket var en enorm lättnad att jag inte behövde. Kusin Madde och jag har alltid så kul när vi jobbar och gör värsta mysigt i restaurangen med tända ljud och panflöjtsmusik. Tihi. Me like her och hennes bravader. Eftersom det varit Rally-SM i stan hade vi alla rallykillar boendes hos oss på hotellet. Så frukosten var full av rallyfolk. De var så himla trevliga, pratglada och roliga. Inga snobbgäster där inte. De där kunde man gladeligen slänga käft med. Det gillar jag. Efter jobbet hälsade jag på hos pappa och träffade lillebror Villypilly. Han var extrasöt igår! Han var glad och pratar allt mer för varje gång :)

**
Nu blir det fika och spelhäng med kompisar! Och sen blir det frissan.


Små söta kusiner.

Min lilla söting Villypilly.

AJ

2009-10-10 @ 18:37:27 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Kom för inte så länge sedan hem från ett 12h långt arbetspass. Puh! Har jobbat sedan klockan 5 imorse. Jag tror jag dör lite... Jag har nog aldrig haft så ont i benen. Jag kan inte stöjda mig på dom, de vill liksom inte stå upp. Det spritter i dom som spasmer och värker som växtvärk gånger 100. Och om drygt en timme måste jag gå och lägga mig inför en ny arbetsdag.

Jag fortsätter fråga mig själv om pengar verkligen är värt detta psykiska och fysiska lidande...?

Roligast ikväll xD

2009-10-07 @ 21:08:19 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
I BONDE SÖKER FRU IKVÄLL:

"Hej Roger. Jag söker en man som är tyst och inte pratar så mycket, och det verkar ju inte du göra."




Dessa baciller

2009-10-06 @ 23:40:05 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gått och blivit sjuk. IGEN. Det var ju inte alls länge sedan jag var förkyld och krasslig och nu har jag åkt på det igen. Jag kan inte förstå hur man kan ha så dåligt immunförsvar. Och nu har så gott som alla på jobbet varit sjuka så det klart att min kropp tar emot bacillerna ögona böj. Suck. Jag känner mig febrig och tung i kroppen. Kvällen och natten är värst, inte en chans att jag kommer kunna somna. Jag kan lika gärna titta på tv3play eller nåt.

När jag får ork ska jag gå till Hälsokosten och köpa Mivitotal, ni vet sån där vitamindryck som ska ge en bra immunförsvar. Då ska jag bygga upp värsta motståndskraften så att jag blir en stark superkvinna! Och så ska jag träna upp kroppen.. och äta massa frukt... och mineraler! Då blir nog immunförsvaret bättre. Jag läste på internet att sömn är viktigt för kroppens försvar. Det kanske är därför jag fått så dåligt immunförsvar! Om inte kroppen får den sömn den behöver påverkas immunförsvaret negativt. Där här vi svaret, jag ska sova mig i form! Enda fram till på lördag får jag sova och kurera mig. Nu ska bacillerna bort!




Myshelg!

2009-10-05 @ 19:12:49 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Helgen har spenderats i Sthlms skärgård på Ljusterö med mysigt folk. Fridas place är mys!
Vi har myst vid brasan, gått promenad i höstvädret och känt lukten av och sett eldande av löv,
spelat och lekt diverse spel, ätit och druckit gott - och bara varit! Som mysigast med goda vänner.


Frida och jag 1995.

Some yummie stuff

2009-10-01 @ 18:31:00 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Jobba och jobba, nu har jag jobbat sen i fredags med bara en ledig dag så nu ska det bli så jäkla gött med en helt vanlig helg!! Det känns som evigheter sedan. Åh vet ni vad vi fick för p-mat igår? Wallenbergare på lax och räkor med potatis och kräftsås. Det var så himla gott! Jag hade aldrig ätit Wallenbergare innan. En stor fördel med att jobba i restaurangbranshen är att man får så god personalmat, yummie! I helgen ska jag till Ljusterö i Sthlms skärgård. Vi är ett gäng goa gubbar som ska mysa i Fridas summerhouse - det blir la lajbans.

För övrigt drog bästa serien igång igen igår! Fast jag kollade inte på tv:n utan på http://www.greys-anatomy-episodes.com/ Och nu ser jag att de har lagt ut avsnitt 3 idag hurra! Meaning Isa kommer sitta klistrad vid datorn ett tag till.

Hittade en bild på söta vänner. Den gör en glad, det här är lycka!




RSS 2.0